Aysu sonuçtan hiç memnun değil

Servisten Yeni Gelen Monster'in Kendi Kendine Kapanması

28 Mart 2024 00:53

Yaklaşık iki yıl önce Monster markasından satın aldığım Abra A5 V18 model bilgisayarım, iki hafta önce arızalandı. Bir gün kapatmıştım ve bir daha açılmadı. Windows'un okumadığı belirtildi. Format atılmasına rağmen sorun çözülmedi ve servise göndermek zorunda kaldım. Serviste SSD'nin arızalandığı ve 2500 TL karşılığında değiştirileceği ifade edildi. SSD'nin yanma sebebiyle ilgili kullanıcı hatası olup olmadığını sordum; kesin bir hata olmadığı, olabileceği söylendi. Bilgisayarın tamiri hızlı ve başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Ancak bilgisayarı teslim aldıktan sonra, kullanmaya başladığım üçüncü gün, bir saatlik Netflix izlenimi sırasında üç kez kendiliğinden kapandı. Şarjda bir problem olmamasına rağmen bu durum meydana geldi. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım, ancak servisten dönüşünden sonra bu problem ortaya çıktı. Servise göndermek için ek ücret ödedim, ancak bilgisayarımın daha fazla arızalanıp arızalanmadığını anlamadım. Derslerim ve işlerim varken, tekrar servise göndermek için zamanım yok. Servisten dönüşünün üzerinden beş gün geçmesine rağmen, hala sorunlar yaşanıyor.

28 Mart 2024 00:56 (Şikayetten 3 dakika sonra)

28 Mart 2024 11:19

Değerli Aysu Ş., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

06 Nisan 2024 17:49

Bilgisayarım servisten geldi hiçbir problemi olmadığını söylediniz teşekkür ederim çok ilgiliydiniz ama yine kapanıyor teslim alalı birkaç saat oldu aynı hatayı verdi.

20 Nisan 2024 18:20

Servisten geldikten sonra alakasız başka hatalar vermeye başladı sakın Monster almayın altı üstü dizi izleyip ders çalışıyorum saçma sapan alakasız hatalar veriyor bir sürü hatalara dair mail attım hiç birine dönmediniz aradığımda başınızdan savar gibi konuşuyorsunuz sakın Monster almayın. Kuzenimle çizgifilm izlerken böyle ekran tekliyor aradım mail attım umursamadınız. Bu hatayı verdiğinde servisten geleli 3 gün olmuştu ve güya bütün kontroller yapılmıştı. Ekran teklemesi sorununa internet bağlantınızı kontrol ettirin dediler siz düşünün. Sakın Monster almak gibi bir hata yapmayın.

Yavuz
Yavuz

Aysu hanim merhabalar büyük ihtimal anakartınız yanmıştır değişmesi gerek yüksek bir meblağ talep ederler hayirli ramazanlar

Burhan sonuçtan çok memnun

07 Aralık 2023 21:34
Monster Abra A5 V18.1.1 SSD Görmüyor
Melih sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 21:32
Monster Notebook 3 Defa Aynı Arızayı Yapıyor