Mahir sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 22:36

2019 sonunda alınan ve 2020 yılında ofis ortamında kullanılan Monster Tulpar T7 V19.3.1 model laptopu arkadaşımdan satın aldım. Touchpad'in zor basması üzerine, aynı zamanda RAM takviyesi yapmayı da planlayarak arka kapağını açtım ve karşılaştığım manzara karşısında şaşkınlığımı gizleyemedim. Üç yıllık bir bataryanın bu derece şişmiş olması akıl alır gibi değil. Ben, 12 yıldır Lenovo z510 modelini kullanıyorum ve çocuklarıma farklı markalardan 8-10 yıllık laptoplar aldım, ancak hiçbirinde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Tulpar'ın bataryası neredeyse patlamak üzere. Performans gerektiren bir grafik çalışması, video düzenleme ya da oyun oynarken fark etmeseydim, bataryanın patlama ihtimali oldukça yüksekti. Monster gibi köklü bir markanın bu tür bir hatanın sorumluluğunu üstleneceğini umuyorum. Çünkü bu, garanti süresi dolmuş olsa bile kullanıcı tarafından müdahale edilebilecek bir durum değil.

19 Şubat 2024 22:39 (Şikayetten 2 dakika sonra)

20 Şubat 2024 10:28

Değerli Mahir G., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, İbrahim

03 Mart 2024 11:47

05 Eylül 2024 15:48
Monster'IN Mağduriyet Yarattığı Servis Hizmeti Ve Adaptör Skandalı
Berkan sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2023 10:56

09 Eylül 2023 15:08
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2025 20:36
Monster Notebook Kategorileri