Monster Notebook Tulpar T7 V20.6.2 Donanım Sesi

07 Mayıs 2024 23:52

Tulpar t7 v20.6.2 adaptörü ayrı ses çıkartıyor bilgisayarın kendisi ayrı ses çıkartıyor bu sesin sebebi nedir önceden böyle bir ses yoktu. Arada bir ses kesiliyor zaten PC'de harddisk yok ama harddisk sesine benziyor. Bir de driver kontrolü yapabilir miyiz format attım driver bölümünden yüklemeler yaptım bir iki tane driver yüklenemedi biri intel VGA

01 Haziran 2024 15:52

Monster Tulpar t7 v20.6.2 bilgisayarımı alalı 6 ay oldu düşük FPS sorunu yaşıyorum aynı ekran kartına aynı işlemciye sahip bilgisayarlarda olan FPS hatta aynı modelin tanıtım videolarında çekilen FPS ile benimkinin arasında her oyunda fark var örneğin Valorant +400 iken benim bilgisayarımda ortalama 250 kendi sitesinde 325+ yazıyor oyun için :d daha önce şikayet oluşturdum bağlandılar bakıma yolladım fpsin normal değer aralığında olduğunu söylediler fakat resmi verisi ile ürün performansı uyuşmuyor!

07 Mayıs 2024 23:54 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Mayıs 2024 11:03

Değerli Hamza Y., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Monster Tulpar Ses Sistemi Ve Performans Sorunu

Hüseyin