Monster Notebook Garanti Uzatma Hakkında

21 Haziran 2024 22:09

Merhaba,
Monster Tulpar T7 V20.5.6 model notebook aldım. Web sitesi üzerinden alırken kasko yaptırdım ancak garantiyi uzatmadım. Garanti bitimine yakın uzatırım diye düşündüm ancak sadece satın alım esnasında garanti uzatma yapılıyormuş. Ancak web üzerinde bu şekilde bir uyarı yok ve ben garantimi uzatamadım.

21 Haziran 2024 22:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Haziran 2024 18:15

Sayın Can G., Telefon numaranızdan size ulaşamadık. Dilediğiniz zaman 0850 255 11 11 numaramızdan veya "[email protected]" adresine mail atarak Çözüm Merkezimize ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Seçkin

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Monster Tulpar T7 Kalitesiz Ve Bozuk Ürün

13 Haziran 2024 17:49

Monster Notebook Servisi Cihazımı Tamir Etmeden Geri Gönderdi Sorunum Çözülmedi

09 Eylül 2025 12:30
monster-notebook-servisi-cihazimi-tamir-etmeden-geri-gonderdi-sorunum-cozulmedi-1.jpg
Süleyman sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Tamamlayıcı Garanti Yalanı!

20 Mart 2024 12:36
"Şikayeti yazdıktan hemen sonra İbrahim Bey aradı. Önce beni sonra Ankara servisindeki arkadaşları bilgilendirmiş. Panel değişimi yapıldı tekrar. İbrahim Beye emeğinden dolayı teşekkür ederim."
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 17:05
Monster Notebook Kategorileri