Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Açıyorum Ve Ekran Gelmiyor

07 Haziran 2024 18:24
06 Haziran 2024 14:47

Elimde Monster abra A7 v13.2 laptop mevcut bu sorunu yaşadım daha önceden sonra ilk teknik servise gönderdim ve sorunun data kablosu ilgili sorun olduğunu ardından sabitleyerek sorun giderildiğini söylediler sonra 3 hafta geçti ve yine aynı sorunu yaşıyorum bu tamamen kronik bir sorun başka bir şey değil eğer bir daha gönderirsem bu sorun çözülecek mi kesin çünkü uzaktan çalışıyorum ve bilgisayara ihtiyacım var

07 Haziran 2024 18:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Haziran 2024 10:27

Değerli Furkan G., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Furkan

12 Temmuz 2024 19:38

Merhabalar Monster yetkilileri laptop'u yolladığım halde bugün yine aynı sorun olmaya başladı

Ömer
Ömer

Selamlar tamamen aynı sıkıntıyı yaşıyorum, statik elektrik diyorlar internette, güç tuşuna 15-30-40 saniye sonra fn+b+güç 15 saniye sonra fn+ d+güç 15 saniye gibi bir sürü yöntem denedim olmadı. İçini açıp fanları temizledim, batarya bağlantısını kesip tekrar taktım, RAM oksitlenmesi olabilir diye dişlerini temizledim ama fayda etmiyor. Bir yıl önce bu sorunu yaşamışsınız, bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz

Furkan

Dostum o laptop'u elinden çıkart direk ben öyle yaptım sorun filan çözdükleri yok

Hasan
Hasan

Reis bende de aynı sorun düzeldi mi

Monster Notebook Açıyorum Ve Ekran Gelmiyor
Furkan

Laptop'u elimden çıkarttım direk dizede tavsiyemdir bu sorunun çözümü yoktur laptop tam bir sorunlu cihaz

Monster Laptop Ekran Sorunu

05 Mart 2025 20:31