Ali sonuçtan hiç memnun değil

Monster Huma Serisi Donma Ve Kapanma Şikayeti

22 Nisan 2024 23:07

Huma H4 V5.2 model FreeDOS bilgisayar aldım. Sürekli olarak kapanıyor her seferinde müşteri hizmetlerini aradığımda kapatma tuşu fn ve B/D gibi kombinasyonlarla 20 saniye bir şeyler yaptırıyorlar daha ilk aldığım haftalarda yaşadım bu sorunu bilgisayar ile sadece ofis programları kullanıyorum. Sürekli donmasından kapanmasından gerçekten bıktım garanti süresinin bitmesine 8 ay kadar var ben bilgisayarı iade etmek istiyorum. Artık bıktım usandım. Hem özel sektörde çalışıp hem de doktora yapmaya çalışan biriyim bir de sürekli bilgisayarın olup olmadık anda yazdığım şeylerde kapanması beni çok strese sokuyor. Lütfen iademi alın. Ya da sorunu temelli çözün.

22 Nisan 2024 23:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Nisan 2024 10:58

Değerli Ali Ç., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Semih

Ali
Ali
23 Nisan 2024 11:02

Ben Adana'da yaşıyorum. Teknik servis İstanbul Kartal'da bulunuyor. Teknoloji çağında yaşıyoruz ve bilgisayar ile iş yapan biriyim. Kargo süreci teknik süreci derken en az 10 gün PC bende olmayacak bu çok uzun bir zaman dilimidir. Bu doğrultuda Adana'da gün içerisinde sorunumu çözüme kavuşturacak bir yol istiyorum.

30 Ekim 2023 09:40

18 Temmuz 2024 16:31
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 10:19
Monster Tulpar T5 V19.1 Kronik Kapanma Sorunu.
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Monster Huma H4 V1 Sürekli Kapanma Ve Garanti Sonrası Devam Eden Sorunlar

09 Haziran 2025 00:35