Mertali sonuçtan hiç memnun değil

Monster Abra A7 Klavye Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

12 Eylül 2024 20:01

Monster Abra A7 v11.2 cihazımın klavyesinde 's' tuşum çalışmadığı için 02.08.2024 tarihinde Monster servisine sorunun çözümü için teslim ettim. Bir hafta boş bekledikten sonra, 10.08.2024 tarihinde bana geri dönüş olarak klavyemin tamamen değişip sıfır bir klavye takılması gerektiğini söylediler. 2100 TL ücret talep edildi. İşlemi kabul ettim ve cihazımın klavyesi değiştirildi. Servisten çıkması 19.08.2024 tarihinde gerçekleşti. 23.08.2024 tarihinde cihazım bana ulaştığında 's' tuşum artık çalışıyordu fakat bu sefer öncesinde olmayan bir sorun olarak 'w' tuşum Valorant, cs gibi oyunlarda basılı kalıyordu. 'w' tuşuna 5-6 saniye basılı tutup elimi çektikten sonra 'w' tuşu 1, bazen 2 saniye kendi kendine basılı kalıyordu. Bu sorun klavye değişiminden önce mevcut değildi. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirttiğimde ise bana ürünü tekrar onlara yollamam gerektiği söylendi. Bu süreçte ben zorunlu stajımı yapıyordum ve laptopum lazımken 3.5 hafta cihazımı kullanamamıştım zaten. Bana lazım olmasına rağmen mecburen 26.08.2024 tarihinde yeniden yolladım. Cihazım 28.08.2024 tarihinde Monster'a ulaştı ve yine bekletilerek 3.09.2024 tarihinde işlemlerine başlandı. 6.09.2024 tarihinde beni aradıklarında, sorunun sistemsel olduğunu, onlar 'w' tuşunu denediklerinde basılı kalmadığını söylediler. Bilgisayarın gerekli güncellemeleri yapıp yeniden denenmesini, o da olmazsa format atıp yeniden denenmesi gerektiği söylendi. Halbuki onlar klavyemi değiştirmeden önce böyle bir sorunum yoktu. Bana olmayan yeni bir sorunla yolladılar. Sonrasında sorunun sistemsel olduğunu söylediler. Bugün 12.09.2024 ürünüm elime ulaştı ve dediklerini yaptım (format, güncelleme vb. İşlemler). Tabii ki sorun çözülmedi. Parasını ödediğim parçadan bana yeni bir kusurla yollayıp bahaneler sundular. Bana yeniden ulaştıklarında da muhtemelen bize yeniden yollayın diyecekler. 50 gün ürünüm zorunlu stajımda bana lazımken kullanamadım. Üstüne de 50 günün sonunda 2 kere servise yollamama rağmen. Sorunumu bile çözemeyen bir Monster ekibi beni karşıladı. Gereğini nasıl yapacaklarını çok merak ediyorum. Muhtemelen yeni bir parça değişimi isteyip yeniden para isteyecekler. Sorun çözmek yerine bana sorun üreten Monster ekibine sevgilerle. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

12 Eylül 2024 20:04 (Şikayetten 2 dakika sonra)

13 Eylül 2024 12:54

Değerli Mertali K., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Servis Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

26 Eylül 22:17
monster-servis-surecindeki-gecikme-ogrenciyi-magdur-ediyor-2.jpg

Hilal
29 Mart 13:59
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası SSD Bozuldu, Verilerim Kayboldu Ve Çözüm Sunulmadı

Emir