Emre sonuçtan çok memnun

MoneyPay Hazır Limit Kullanıma Açık Değildir

MoneyPay Hazır Limit Kullanıma Açık Değildir
29 Ocak 2024 12:52

MoneyPay hazır limitini kullanamıyorum. Kimlik bilgilerimi girerek doğrulama yaptığım halde 'kullanıma hazır değildir' ibaresi çıkıyor. İnsanların kimlik bilgilerini toplayıp yanıltıcı işlemler yapıldığını düşünüyorum. Müşteri hizmetleri de tatmin edici olmayan cevaplar veriyor.

29 Ocak 2024 15:24 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Money Pay' e iletmiş olduğunuz bildiriminiz alınmıştır. Müşteri Deneyimi Ekibi olarak en kısa sürede gerekli kontrolleri gerçekleştirip, tarafınıza geri dönüş sağlayacağız. Mutlu Günler Dileriz. Money Pay Müşteri Deneyimi Ekibi

31 Ocak 2024 11:49

Değerli Kullanıcımız, Aktarmış olduğunuz bildiriminize istinaden iletişim’de kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden sizi aradık ancak ulaşamadık. Konu ile ilgili bilgi verebilmek için tarafınıza yeniden arama yapacağız. Mutlu Günler Dileriz. Money Pay Müşteri Deneyimi Ekibi

01 Şubat 2024 15:29

Değerli Kullanıcımız, Money Pay' e iletmiş olduğunuz bildiriminiz incelenmiş ve tarafınıza telefon ile geri dönüş sağlanarak bilgilendirme yapılmıştır. Mutlu Günler Dileriz. Money Pay Müşteri Deneyimi Ekibi

Merhaba acaba kimlik doğrulamayı nasıl yaptınız ben günlerdir uğraşıyorum

İlayda
25 Ocak 2024 08:00