Mondial Wing 50CC Motor Çalışmıyor

09 Nisan 2024 13:37

Bir sene önce İstanbul Balcı Motor şubesinden Mondial Wing 50 cc motor aldım. Aldığımızdan beri düzenli olarak her ay servisten çıkamaz olduk ve bu motorun kusurlu ürün olmasından kaynaklı bu sorunu yaşıyoruz ve kullanamaz olduk. Sorun şu; sürekli olarak stop ediyor. Marş basmıyor, yolda giderken hız azalınca stop ediyor. Tekrar marş basmıyor, tekrar stop; böyle bir döngü. Bu döngüden ibaret; rampa çıkmıyor, düz yolda bile zorla gidiyor. On beş günde bir servise götürüyoruz, supap ayarlarından olduğunu söyleyip yapıyorlar; iki gün sonra tekrar bozuluyor. Tekrar götürüyoruz, yine supap ayarlarından bozulduğunu, kullanıcı kaynaklı olduğunu söyleyip ve aynı sorundan yirmi kere gitmişizdir. Her gittiğimizde de ücret talep ediliyor. Supap ayarı yapıldığında iki gün sonra tekrar bozuluyorsa aynı şeyden, bu üründen kaynaklıdır. Ayar yapılsın, sorun düzelse ücret ödemeye de razıyım; fakat iki-üç gün sonra ayarın tutmadığından tekrar gidiyoruz. Tekrar götürüyoruz, motor üst kapak değişimi yapalım diyorlar, yaptırıyoruz; yine aynı sorun. Tekrar götürüyoruz, yine üst kapak değişimi gerekli. İkinci kere olduğu için on bin TL talep ediliyor. Ben hiçbir şey anlamadım, motorumuzu kullanamıyoruz, müşteri memnuniyeti sağlayamıyoruz. Aynı sorundan en az yirmi kere gitmemize rağmen kusurlu ürün olduğu kabullenilmesi, servis raporu ile yeni ürün veya para iadesi yapılmasını talep ediyorum. Fakat servis her gittiğimizde farklı bir rapor yazıyor, sebebi de üç kere aynı hatadan raporumuz olmasın, değişim veya iade yapamayalım diye. Gerçekten çok pişmanım Mondial aldığıma.

15 Nisan 2024 08:45 (Şikayetten 5 gün sonra)

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 13:41

26 Temmuz 2023 14:11