Mondial Ressivo ABS Arızası

25 Ağustos 2023 10:535.076
Mehmet'in Teşekkür Mesajı

Ressivo ABS arızası

18 Eylül 2023 15:11

Ressivo ABS arızası haziran ayında aldığım Mondial Resivo 250 motor birkaç kilometre gittikten sonra ABS lambası yanmaya başlıyor ve ABS devreye girmiyor. İlk çalıştırıp hareket ettiğimde arka fren şişip tutmuyor. Bu yüzden kaza atlattım. Servise götürdüğümde bana Mondial ile görüştüklerini ama şu an için bir çözüm bulunmadığını söyleyip geri gönderdiler. Bu motora sahip birçok kişide de aynı problem mevcut. Fren gibi motorda en önemli konuyu 6 aydır satışta olan bir motorda halen nasıl çözemezler anlamıyorum. 10 gün oldu servise gideli. Aradım hala bir dönüş olmadığını belirttiler. Sitesinden yazdım. Telefon ile ulaşmaya çalıştım. Ama mümkün değil ulaşamıyorsun. Bu ne saçma bir servis. Malınızın arkasında durmayacaksanız neden satıyorsunuz. Çözüm olmazsa Ulaştırma Bakanlığı ve CİMER e şikayet yazacağım freni tutmayan motor satılıyor diye.

18.09.2023 itibarı ile hala ulaşmak mümkün değil kendilerine. Firma ile hiçbir şekilde irtibata geçilmiyor. 1 kez müşteri temsilcisine bağlandı. Hasan bey ilgileniyor bağlıyorum dedi ama bağlamadan kapandı.

25 Ağustos 2023 13:55 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizlerle irtibata geçecektir. Sistem üzerinde 1qVt-xaRD numarasıyla kaydınız oluşturulmuştur. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye'nin her yerinden, Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. Çağrı Merkezimiz mesai saatleri (Hafta içi 08.00 - 17.30) içerisinde sizlerin hizmetindedir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

1 Eylül 2023 15:35

Sadece 1 kez arandım. 2 kez çalıp kapatıldı. Tekrar ulaştım. Bilgi verecekleri bilgilerinin olmadığı söylendi. Hala bir dönüş yok. Verilen numaralara ulaşım yok. Maile geri dönüş yok

8 Eylül 2023 11:48

Hala dönüş yok.

22 Eylül 2023 16:16

Mondial hasan bey irtibata geçti. Hemen gerekli aksiyonu alıp servise yönlendirdi. Servis gerekli müdahaleyi yaparak çok kısa sürede problemi giderdi. Sonrası servisi de Hasan Bey in ilgilenerek sürekli aradığını öğrendim. Baştaki iletişim kazasına rağmen sonucun bu şekilde profesyonelce olması beni gerçekten mutlu etti. Teşekkür ederim.

22 Eylül 2023 16:17

Evren
Evren
17 Mart 2025 05:51

Aynı sorun bende de var ama şu an bir çözüm üreten olmadı bir daha asla Mondial almam yazıklar olsun

29 Ağustos 2023 21:05

Aynı sorun ve daha fazlası bende de var ne yapacağım bilmiyorum servisler çok ilgisiz

Mondial Motor Ressivo 250 Sorunları

Niyazi
15 Temmuz 2023 12:437.374

Mondial Resivo 250 motor. 16 Mayıs'ta aldığım sıfır motor birkaç kilometre gittikten sonra ABS lambası yanıyor ve ABS de...

1 Yorum

Mondial Motosiklette ABS Arızası Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti

Kadir
15 Mayıs 2025 00:047.246

"Marka ve bayi yetkilileri hızlı bir şekilde iletisim kurup koordineli bir şekilde çözüme kavuşturdular mağduriyetimiz giderildi teşekkür ediyoruz"

Mondial Motosiklette ABS Arızası Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti
1 Destek

Gökhan
27 Temmuz 2025 17:405.241

Mondial Ressivo 250 motorumun ABS ışığı hâlâ yanmakta ve daha önce yaptığım şikayetim dikkate alınmadığı için bu sorun d...

2 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Mondial Drift L 125 Cbd Sıkıntısı!

Mondial Drift L125 Cbd Sıkıntısı!

Selami
Mondial Motor Sıkıntısı!

Mondial MotorSıkıntısı!

Ersin
Mondial Ressivo 250 CC Arızalı!

Mondial Ressivo250 CC Arızalı!

Gökten
Mondial Nevada 250 Kronik Sorun

Mondial Nevada250 Kronik Sorun

Mondial Fuzion 125i Bitmeyen Sorunları

Mondial Fuzion125i Bitmeyen Sorunları

Serkan
Mondial Fuzion 125 Gaz Takılı Kalıyor!

Mondial Fuzion125 Gaz Takılı Kalıyor!

Öne ÇıkanKonular

250 Ressivo Logo