Modapol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Kanal Tedavisi Yanak Çöküklüğü!

21 Ağustos 2024 23:01

12 Nisan 2023'te Eskişehir Modapol Çamlıca şubesinde kanal tedavisi oldum. Masadan kalkar kalkmaz yüzüm şişti. Hoca *** hocaydı. Üç ay yüzüm gözüm şiş gezdim ve ağzımın sağ tarafında yamukluk ve his kaybı vardı. Üç ay sonra şişlik indi, sağ yanağım çöktü. Meğerse kanal tedavisi yapılan yerde dişi kırmışlar, kök kalmış ve bunu uzun süreden sonra fark ettiler. Temizlediler, yanağının çöküklüğünün 6 ayda geçeceğini söylediler ve yanağım hala çökük. Gittiğimde 'sosyal yaşantını etkiliyor mu? ' dediler, 'etkilemez' deyip gönderdiler. Yanağıma baktıkça psikolojim bozuluyor, herkes bana bakıyor. Psikolojim çok bozuk. Bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim.

28 Ağustos 2024 17:29

2013 nisan ayında Eskişehir modapol ağız ve diş polikliniğinde kanal tedavisi oldum masadan kalkar kalkmaz ağzım kan doldu ve şişti üç ay ağzım gözüm diş sağ dudakta kayıklık ve his kaybı vardı her defa gittiğimde 6 Ay sonra geçecek dediler kanal tedavisi olan yer sürekli ağrıyordu sonra beni başka bir doktor ultrason çekti ve orada dış parçası kaldığını söyledi neysekı burayı temızlefıler o şişen yanak birden çöktü 1 sene oldu hala şiş gittiğimde hayatını etkılıyomu hayır defiler nasıl etkilemesin herkes Yanagıma bakıyor psikolojim bozuldu yanağımın tedavi edilmesini istiyorum bilginize ilgilenirseniz çok mutlu olurum teşekkürler

Tuğba
Tuğba

Merhaba bu işlemi kadın doktor mu

Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Modapol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Eskişehir'de Diş Tedavisi Hayal Kırıklığı!

22 Mayıs 2024 13:03
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Dentistanbul Sadece Yeni Mezun Çalıştıran Diş Hastanesi (Uzman Hekim Yok)

26 Haziran 2024 17:39

Eksik Tedavi Ve Umursamazlık: Ortodonti Kabusu