Visit
to read complaints and reviews, or file yours.
28 Temmuz 2024 11:002.383
26 Şubat 2025 08:44
Banada sahte ürün yolladılar XXL istedim çocuk boxer yollamışlar 10 yaşındaki çocuğuma olmadı pazardan 20 TL'ye daha kalitede ürün alabilirdim
Instagram Satıcısının Sahte Ve Kullanılmış Pantolonu İçin İade Ve Geri Ödeme Talebi
16 Mart 13:29187
11.03.2026 Çarşamba günü Instagram üzerinden bir pantolon siparişi verdim, ürün bugün Aras Kargo ile getirildi ve kapıda... 2.500 TL ödeme yaptım. Sayfa şu an kapatılmış durumda. Kargoyu açtığımda gelen ürünün hem aşırı kalitesiz hem de bariz şekilde kullanılmış olduğunu, bedenlerin farklı olduğunu ve
1 Destek
Sipariş Yerine Eski Ve Kullanılmış Kot Pantolon Gönderildi İade Talebim Var
9 Aralık 2025 21:46386
08.12.2025 tarihinde Instagram’da reklam üzerinden karşıma çıkan Özay Group Metal Sanayi ve tic. Ltd. Şti. İsimli firmad...an üç adet iş pantolonu sipariş verdim. Ürünler Aras Kargo ile gönderildi ve bin tl tutarındaki ödemeyi kapıda ödeme yöntemiyle teslimat sırasında yaptım. Kargoyu açtığımda sipari

Taktikal Pantolon Siparişi!
4 Kasım 2025 10:0889

Banada yanlış gönderdiler ben yarısı l yarısı XL istedim m göndermişler verdikleri telefonu da açmıyorlar iletişim için verdikleri mailde kullanılmıyor. Şikayetim var bunlar nasıl bir esnaf