Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Moda Pie İade Süresini Sipariş Tarihinden Başlatıyor

Moda Pie İade Süresini Sipariş Tarihinden Başlatıyor
03 Ekim 2023 21:23

Moda Pie adlı firmadan 17 Eylül 2023 tarihinde ayakkabı sipariş ettim, 25. Eylül 2023 tarihinde teslim edilen ürün kusurluydu, siteden iade kodu almaya çalıştım alamadım, aradım telefonlarını açmadılar, firmaya Instagram'dan ulaştım bir numara gönderdiler. Whatsapp'tan yazabilmem için. İade kodu istediğimde ise 17 Eylül tarihini baz alarak iade süremin dolduğunu söyleyip iade kodu vermediler, üstelik faturamı da göndermiyorlar. WhatsApp'tan görüştüğüm kişi gayet saygısızca istediğiniz yere şikayet edin dedi. Tüketici kanunundaki maddeyi söyledim fakat ısrarla teslim tarihi değil de sipariş tarihini baz aldıklarını söyledi. Kutusu ise aşırı yıpranmıştı, ayakkabı toz içinde ve topuk kısmındaki tabanı kalkmıştı.

profile profile
12 Kasım 2023 19:12 (Şikayetten 1 ay sonra)

Aygül
Aygül

Öyle saçma şey mi olur. İade süresi sipariş tarihinde başlayabilir mi? Teslim alınamamış şeyin iadesi nasıl olacak. Kaldı ki geç gönderildi diyelim. İade süresini bu şekilde dolarsa nasıl olacak. İyi ki şikayetvar.com var. Bir şey almadan önce burayı okuyorum. Ve beğendiğim ayakkabıyı almaktan vazgeçtim

Rafet
Rafet

Mağdur olmak isterseniz buradan alışveriş yapmanız gerekir.

Yanlış Ürün Gönderimi Ve İade Kodunun Verilmemesi Mağduriyeti

30 Eylül 2025 11:33