Tuncay sonuçtan çok memnun

Mobiliz Takip Sistemleri Mobiliz Almadığım Hizmet İçin Fatura Gönderiyor

26 Ocak 2024 15:26
Tuncay'ın Teşekkür Mesajı
“Platform sayesinde problemimi çözdüğünüz için teşekkür ederim”

2022 sonunda sözleşmem bitmiş olmasına rağmen 2023 başında tekrar mobiliz firması tarafından fatura kesilerek ödemem gerektiği söylenildi. Kullanmıyorum ve sözleşmem bitti dediğimde iade faturası kesin dediler. Kestim gönderdim.
Bu yıl 24/01/2024 tarihinde yine fatura kesilmiş.
Aradım ve kullanmıyorum dememe rağmen iptal ettirmemişsiniz dediler.
Geçen yıl kesilen faturayı ödemem gerektiğini ve dekontunu atarak bu yıl kesilen faturanın da iade faturasını keserek bize gönderin ardından tekrar bizi arayarak iptal ettirme talebi oluşturun dediler.
Geçen yıl kesilen faturayı ödemeden iptal ettiremeyeceğimi söylediler.
Ben geçen yıl iptal ettirdiğim ve hizmet almadığım faturayı neden ödüyorum.
İlk şikayetimi buradan oluşturuyorum gereken iptal işlemini mobiliz firması gerçekleştirmezse Tüketici Mahkemesi'ne gideceğimi de buradan kendilerine iletiyorum.
Çünkü müşteri hizmetlerini aradığımda çözüm yolu yerine insanları zora koşuyorlar.
Firma ismim
Seyhan iklimlendirme ltd şti

29 Ocak 2024 13:24 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle bu talebinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak gerekli kontroller yapıldıktan sonra ilgili birim dönüş yapacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

02 Şubat 2024 17:16

Teşekkür ederim bu platforma yazınca çok güzel ilgileniyor ve problemi çözüyorsunuz. Sizden ricam insanları bir yerlere şikayet ettirmeye mecbur bırakmayın ve hakları neyse işlemini yaparak sıkıntılarını hızlı bir şekilde halledin. Müşteri hizmetlerinizi ilk aradığımda şikayetimi bildirdim ve bana çıkarılan faturayı ödemem gerektiği söylendi. Kullanmadığımı, ödemeyeceğimi, ve gerekli yerlere şikayet edeceğimi söylememe rağmen ödeme yapmadan işleminizi yapamam dedi. Ama ödeme yapmadanda işlemim yapılabiliyormuş. ( bu platforma yazınca) Lütfen insanların işini zorlaştırmayın yardımcı olmanın yoluna gidin. İyi günler

02 Şubat 2024 17:20

Platform sayesinde problemimi çözdüğünüz için teşekkür ederim

Mobiliz Takip Sistemleri Tam Bir Pişmanlıktır!

01 Ağustos 2024 15:48
Mobiliz Takip Sistemleri Tam Bir Pişmanlıktır!

22 Temmuz 2024 10:19
Kenan sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2023 14:46
"Sorunumun hızlı bir şekilde çözüme ulaştırıldığı kesilen faturanın iptali sağlandığı için firmaya teşekkür ederim"