Mobile Legends Eşleşme Hatası Var

Mobile Legends Eşleşme Hatası Var
25 Temmuz 2023 00:58

Oyunda büyük bir sorun var, eşleşme hatası var. Ben ve arkadaşıma sürekli kötü takım geliyor. Biz efsane de oynarken takıma gelenler aynı ligde olmasına rağmen kötü oyuncu ve bu insanları çok sinir ve rahatsız ediyor. Bu hatayı düzeltmezseniz çoğu oyuncu bırakır haberiniz olsun.

25 Temmuz 2023 00:36

Oyunda çok büyük bir sorun var eşleşme hatası var arkadaşta da var oyundan kaynaklı sanırım efsane Ligi'nde bize epik Ligi'nde ama daha beter oyuncular geliyor ve her maç olan bir şey bu bu hata düzeltilmezse çoğu oyuncu oyunu siler oyun oynanılmıyor sinirden

Murat
Murat

Hocam gel ekip kuralım, ben bunlar yüzünden lig de atlayamıyorum hero da kasamıyorum.

Merhabalar, Çok haklısınız eşleştirmeler dengeli düzeyde maalesef ki rastgele eşleştirilmektedir. (Oynamayı bilen - Oynamayı bilmeyen 1 takımda veya oynamayı bilen vs. Oynamayı bilmeyen arasında eşleştirme yapılmaktadır.) Ranklar arası da eşleştirme yapılmaktadır. Tabi çoğu başka oyuncular tarafından kasılmış olabilmesi kuvvet ve muhtemeldir. Rastgele rank içerisinde dağılım oluyor. Kasmış olduğunuz ligin denginde rastgele vermektedir. Rank sıralaması bir şey diyemem ama bilenden bilmeyene göre veriyor oyun rastgele. Buna binaen, oyuncular girmiş olduğu maçı satmamaları açısından ekip kurmayı veya kurulmuş bir ekibe katılması önerilmektedir. Oyuncular sadece oynuyorlar oyunu oynamasını & takım oyununu zerre bilmiyorlar bence. Oyunda MS sorunu ayrıca yüksek anladığım kadarıyla onu da açıklamak istiyorum: Sunucu Türkiye lokasyonlu değildir ve MS sorununu hemen hemen yaşamayan yoktur diye tahmin ediyorum. Söylenene göre en az 3 kişiye kadar maçı verme oranız yüksek gözükmektedir. İyi günler.

02 Eylül 2023 02:43

15 Ağustos 2024 16:52