Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Mobile Legends Bang Bang Pişmanlıktır

12 Şubat 2024 08:49

Moonton tarafından geliştirilen Mobile Legends isimli oyunu yıllardır oynamaktayım. Ancak son zamanlarda oyunu oynarken telefonum çaldığında, 3-4 dakika oyuna ara verip telefon görüşmesi yaptığım zamanlar oluyor. Telefon görüşmesi bitince oyuna devam etsem bile, sistem otomatik olarak beni 'afk' (oyundan ayrı kalmış) olarak algılıyor ve ardı ardına cezalar uygulanıyor. Direkt olarak kredi puanım fazlasıyla kesilerek önce sıralı, sonra klasik modlardan yasaklanıyorum ve en sonunda botlara karşı oynamaya zorlanıyorum. Bunun tek sebebi, oyun esnasında telefonumun çalması ve benim de açıp 3-4 dakika konuşmak zorunda olmam. Sonrasında oyuna devam etsem bile sistem beni bu cezalara maruz bırakıyor. Sistemlerini çok mantıksız buluyorum. Kredi puanlarımın iade edilmesini acilen talep ediyorum. Mobile Legends: Bang Bang oyunundan tamamen pişmanım. Geliştirici şirket, ne eşleştirme sistemine ne de rapor ceza sistemine düzgün bir geliştirme sağlamaktadır. Çok üzgünüm. Oyundaki adım Greengo, ID: 3633703, sunucu: 4004.

16 Temmuz 2024 02:55

Hiçbir şekilde muhatap yok

26 Temmuz 2024 20:09

Bir bot tarafından problemlerimiz cevaplanıyor hep hazır bir cevap veriliyor oyuncular hiç önemsenmiyor yazıklar olsun

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Mobile Legends Bang Bang'de Eşleştirme Ve Ceza Sistemi Sorunları

24 Mayıs 2025 02:28
Ümitcan sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 21:23

Kasıtlı Feed Ve Yetersiz Ceza: Oyun Deneyimim Bozuldu!

05 Ekim 2025 09:12
Azra sonuçtan çok memnun