Beril sonuçtan hiç memnun değil

MK Dekor Komple Ev Tadilatı

08 Eylül 2023 08:58

Ben Haziran ayında Instagram'da görüp, görerek MK Dekorr Instagram sayfası sahibi m** k** ile sözleşme yaparak, evimi komple tadilat yaptırmak için anlaştım. Büyük bir miktar para da verdik. Kendisi bayramdan hemen sonra başlayacağını ve 30 ila 35 gün içerisinde bitireceğini söyledi. Temmuz ayında eve girip her yeri kırıp, döküp, öylece bıraktı. Başka hiçbir işlem yapmadı. Ağustos ayının 20'sinden bu yana telefonlara cevap vermiyor, telefonlarını kapatıyor, yerinde de yok, bize hiçbir açıklama yapmadı. Eylül ayı oldu, okullar açılıyor, biz çoluk çocuk ortada kaldık. Sahsın ismi m**, MK Dekorr.

profile profile profile

Yorumlar (12)

Tc Seda
Tc Seda

Merhaba hangi ildesiniz acaba Gaziantep te var MK dekor bizde is yaptıracaktık ona göre yazmak istedim. Geçmiş olsun

Beril
Beril

Biz Ankaradayiz. Oraya da is yapıyor mudur bilmiyorum.

Sezer
Sezer

T. C. Sini bilen var mı mahkemeliğiz

Ömer

Sizler için dükkanın yerinin videosunu yerini çekip yayın yapacağım şahsın resmine ulaşayım yayın yapacağım kimse yanmasın

Emrah
Emrah

T. C. Kimlik numarası var mı mahkemeliğiz

Ömer

Para alacağı var ise ulaşırsın parayı aldı ara ara cevap vermez genel karakter hiç huylu huyundan vazgeçmez

Ömer

Gündüz kimse olmaz dükkanda paşam kimseye görünmez akşam gidin orada alem yapar haspam

Taner

Beril hanim son durum nedir acaba. Mağduriyetiniz giderildi mi. Bizde yeni kapora verdik şimdi bu yorumları da görünce şok olduk

Ömer

İşletme ismini değiştirmiş dikkat edi

Mümkün değil kardeşim giderilmesi

Taner

Maalesef ben de hiçbir şekilde ulaşamıyorum kendisine. Bizi de mağdur etti. Umarım başkaları bizim düştüğümüz duruma düşmez

Cihan
Cihan

İletişim kurabildiyseniz yalandan başka bir şey dinleyemezsiniz bu adamdan. Büyük ihtimal sizi de engelleyip yeni kurban arayışına geçecektir.

Gülay
10 Aralık 2023 13:31