Volkan sonuçtan çok memnun

20 Haziran 2024 18:21
Volkan'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayet sonrası tutan kuponum düzeltildi ve kazanan param iade edildi. Teşekkürler.”

Misli.com kazanan kuponum kaybetti olarak gösterildi. İletişime geçtiğimde aynı otomatik cevap verildi. Sizin oynadığınız bahis gelmemiştir. Görselde göründüğü üzere kazanmış bahis ama kaybetti görünüyor ve kazancım iade edilmiyor. Üyeliğimi iptal edip, yasal olarak gereken yerlere bildireceğim.

22 Haziran 2024 02:07

Misli bahis sitesi tutan kuponum kaybetti olarak görünüyor ve kesinlikle iade edilmiyor. İspat ediyorum bana otomatik mesaj gönderiyorlar kesinlikle Misli den bahis yapmayın. Görselde görüldüğü gibi kazanan kupon kaybetti olarak görünüyor. Ben parasında değilim çok para kazandım ve kaybettim ama bu başka bir anlam taşıyor.

21 Haziran 2024 15:05

Sorunum çözülmedi, aynı otomatik mesajı göndermeye devam ediyorlar. Misli den üyeliğimi iptal edip tanıdığın her kişiye de kullanmamalarını tavsiye edeceğim.

21 Haziran 2024 15:02

Misli hala bana aynı otomatik mesajı gönderiyor. Misli üyeliğimi iptal edip yasal olarak şikayet edeceğim.

22 Haziran 2024 02:12
Misli.com Kazanan Kupon Kaybetti Görünüyor

Her gün paylaşayım yapacağım her platformdan ve tanıdığım herkese de Misli den bahis yapmasın diye bu görselleri göstereceğim ve her gün her fırsatta bunu herkese söyleyeceğim ben restoranda çalışıyorum günlük en az 200 250 kişi ile sohbet etme fırsatım oluyor ve ben 2 gündür en az 300 kişiye bu olayı anlattım ve anlatmaya devam edeceğim.

22 Haziran 2024 17:06 (Şikayetten 1 gün sonra)
23 Haziran 2024 18:47

Telefonum 24 saat açık. Ama bana aynı şeyleri anlatacaksınız o yüzden tavrım değişmeyecek size karşı.

24 Haziran 2024 23:05

Hakan