Ejen sonuçtan çok memnun

14 Mart 2024 10:43
Ejen'in Teşekkür Mesajı
“Gerçekten güzel bir çığı film 2. Sezonda çok yakında Türkçe olarak televizyona gelmesini umuyorum iyi ki varsın minika seni seviyorum teşekkürler.”

Minika GO'da yayımlanan Mechamato çizgi filmini çok seviyorum ve tüm bölümlerini izledim. Ancak, yeni bölümleri beklememe rağmen hâlâ yayımlanmadı. Acaba yeni bölümler sinema olarak mı yayınlanacak? En kısa zamanda yeni bölümlerin yayınlanmasını rica ediyorum. Talebimi dikkate alırsanız şimdiden teşekkür ederim.

04 Mayıs 2024 21:59

Önceden de yazmıştım ama bir gelişme olmamış bu duruma üzülüyorum!

04 Mayıs 2024 21:57

Mechamato çizgi filminin 2. Sezonunu Türkçe olarak televizyon da yayınlayın lütfen son bölümden sonra çok merak ettim hatta telefondan baktım ve hepsi ingilizceydi çok üzülüyorum rica ederim geri getirin talebimi gerçekleştirirseniz şimdiden teşekkürler.

05 Nisan 2024 14:05 (Şikayetten 22 gün sonra)

Mechamato içeriğimizi severek bizimle görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Talebinizi ek olarak ekibimizle paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz.

05 Nisan 2024 17:28

Merhaba çok güzel bir çizgi film olan mechamato'nun yeni bölümlerini sabırla takip edeceğimden emin olabilirsiniz talebimin hemen gerçekleşmesini bekleyeceğim teşekkürler.

05 Nisan 2024 17:31

Çok mutluyum teşekkür ederim minika GO kanalını çok seviyorum.

21 Mayıs 2024 09:53
21 Mayıs 2024 17:35

04 Haziran 2024 16:46

Biz de ilgin için çok teşekkür ederiz! Minika, sevdiğin içeriklerle hep seninle.

21 Ağustos 2025 23:08

Ayy şu an ne kadar mutlu olduğumu bilemezsiniz mechamato'nun yeni bölümleri gelmiş aşırı mutluyum ama tek sorun sesleri değişmiş onun için üzüldüm😭🙏🏻🥳

21 Ağustos 2025 23:13
Minika Çocuk  Mechamato Çizgi Filminin Yeni Bölümleri Gelsin!

1 senedir bekliyorum ve sonunda yeni bölümler geldi seni seviyorum minika son bir isteğim daha var lütfen ajan ali'de minika ya gelebilirse çok mutlu olurum🥳🥳🥳💞💞💞

Minika Çocuk Mechamato Çizgi Film Kaldırılması

09 Ağustos 2023 11:14

Minika Çocuk Tobot Neden Yok?

21 Temmuz 2023 08:30

Minika GO'da Tobot'un 3. Sezonunu Bekleyen İzleyicilerin Hayal Kırıklığı