Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Arnavutköy Minibar İstanbul İşletmesi

06 Mayıs 2024 16:26

Pazar günü iki kız arkadaşımla saat yaklaşık 20:00 gibi gittiğimizde kibar bir şekilde rezervasyonumuz olmadığını ve bunun bir sorun teşkil edip etmeyeceğini sorarak giriş yaptık kesinlikle bir sorun olmadığını söyleyerek bizi sokağa bakan hoş bir masaya aldılar. Toplamda 9 kokteyl içip kız kardeşimle markete gitmemiz gerekti geri döndüğümüzde masamızda internet ünlüsü başka insanların oturduğunu ve diğer arkadaşımızın bar önünde bir tabureye alındığını gördük ne olduğunu sorduğumuzda bu masanın çoktan rezerve olduğunu söylediler ve bunu söyledikleri saat 23:00 olduğu için mantıksız bulsak da eğlencemizi bozmayıp kaldığımız yerden devam etmek istedik ilerleyen saatlerde tabureleri de kaldırdılar git gide mekanda sıkış tıkış yeni gelen insanlara yer açılsın diye ittirile ittirile tuvalete kadar gittik.

Bu mekanın bir şekilde artık burada istenmiyorsunuz gidin deme şekli gibiydi çünkü işletmecisi hiçbir şekilde bizi daha konforlu hissettirecek bir tutum sergilemedi. Toplamda 7865 liralık bir hesap ödememize rağmen maruz kalınan bu tavır kesinlikle görmezden gelinemez, bulunduğumuz konumdan ötürü garsonların dakika başı ittirerek bizi rahatsız ettiği bir atmosferde bu hesap bu hizmet bu saygısızlık karşısında kesinlikle tolere edilemez.

İşletmenin eğlenmek için parayı gözden çıkarmış 3 genç kadına takındığı bu üslup hakkında işletmeciyle görüşmek istediğimizde ise beyefendinin “bu konu hakkında tartışmayı lüzumsuz görüyorum” diyerek arkasını dönüp gidecek kibirde olması öfkeme son noktayı koydu. Aldığınız hizmet bu ücret karşılığında çok vasat.
Ps: a-- isminde barmen arkadaş huzursuzluğumuzu fark edip bizi rahat hissettirmek için uğraştı o nedenle bütün yorumlarım onu tenzih ederektir.

Gözlemlediğim kadarıyla sadece internet ünlülerini rahat hissettirmek adına hizmet veren bir işletme, tuvaleti kullanırken kendini mekanın sahibi olarak hisseden internet ünlüsü bir arkadaş kapıyı sorgusuzca açtı pardon diyerek kapatmasının üstüne yaptığı bu terbiyesizlik yetmezmiş gibi içeride olduğumu bildiği halde rahatsız edici bir şekilde vurmaya başladı. Sorununun ne olduğunu sorduğumda beni epeydir beklediğini söyledi ancak fütursuzca kapıyı açıp beni rahatsız edişinin üstünden sadece 3 dakika geçmişti.

Katina Meyhane İzmir Ege Perla Kötü Hizmet

16 Şubat 2024 08:49
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2024 19:15
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Araki istanbul Fazladan Alınan Ücret ve Hizmet Kusuru

06 Kasım 2023 14:53