Milyon Yapım İademi Gerçekleştirmiyor.

Milyon Yapım İademi Gerçekleştirmiyor.
09 Ağustos 2023 14:30

Milyon yapımın düzenlediği Zeytinli Rock Festivali için 2022 yılında bilet almıştım. Fakat Festival iptal olduğu için biletimi iade etmek istedim. Mail ile iade istediğimi bildirdim ve 10 gün içinde paranın hesabıma iade edileceğini ilettiler. Fakat 354 gündür param iade edilmedi. 28 Temmuz 2023 tarihinde müşteri hizmetlerini aradım ve bana hafta içi en geç cuma günü iade edileceğini söylediler. Cuma günü geldi param hala yatmadı. Tekrar aradım diğer hafta en geç salı dediler. Gene tamam dedim. Salı aradım perşembe yatar dediler ve eminim ki perşembe günü tekrar aradığımda haftaya yatar diyecekler. Geçtiğimiz yıl boyunca her ay boyunca düzenli olarak mail attım aradım ama bir çözüm bulunamadı. Binlerce kez pişman oldum. Artık şu soruna bir çözüm bulun.

milyon-yapim-iademi-gerceklestirmiyor-2.pdf
milyon-yapim-iademi-gerceklestirmiyor-1.pdf
16 Ağustos 2023 14:55 (Şikayetten 7 gün sonra)

Merhaba Değerli Kullanıcımız, 2 adet siparişinize ait 242₺ ve 726₺ tutarında ücret iadeniz bankanıza iletilmiştir. İşlem yaptığınız banka ile iletişime geçerek konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz Saygılarımızla, Milyonbilet Destek Ekibi.

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 15:45

31 Ekim 2023 22:52

31 Mayıs 2023 14:26
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2025 00:00

05 Eylül 2025 13:20