Damlanur sonuçtan memnun değil

Aptamil Conformil Mama Bulunamıyor

Damlanur
19 Ekim 2023 02:21

Bebeğime Aptamil Conformil önermişti doktor. Sadece mama içen bir bebek olduğu için başka bir mama kullanamıyoruz. Ancak hiçbir yerde bulamıyorum ve kızımı acilen hastaneye götürmem gerekti. Lütfen Aptamil Conformil'in acil bir çözümü bulunsun. Hiçbir eczanede depoda yok diyorlar.

19 Ekim 2023 07:47 (Şikayetten 5 saat sonra)

Konu ile ilgili olarak No’lu telefonumuzdan bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Milupa Tüketici Servisi

Hakan
Hakan

Bizim bebeğimizde kullanıyor diğer mamaları kusuyor sadece conformil kullanabiliyor gezmediğim eczane kalmamıştı. Antalya'da bir ecza deposu 750 liradan satıyormuş piyasada yok diye insanlarda vicdan kalmamış. (eczane hangi ecza deposu olduğunu söylemedi tanıdık eczaneci varsa bir Antalya ecza depolarını sormasını isteyin ). Başka bir eczane tedarikçiyle konuşmuş artık bir iki numara olmayacak sadece Aptamil conformil olarak satılacakmış. Yakında piyasaya sürülecek demiş.

Fulya
Fulya

Hakan bey aynı sorunu yaşıyoruz banada aynı bilgi verildi 2 hafta önce 6 aylık bebeğim kıvranıyor firma bebek sagligi önceliğimizdir diye reklamlar donuyor kolik bebeklerin tek çözümü bu mama 1 aydır mecburi bırakıldım Hipp Combiotic kullanıyorum bebek kıvranıyor 300 gr formatı dışında üretmiyorlar Avrupa'da 800 gr formatı var Aptamil dava açılmayı hak eden bir firma bebek sağlığını düşünmeyen bir firma ne demek mamanın bulunamaması 700 TL satılması delirmişler burası turkiye hayat standartlarının ne durumda olduğunu bilmiyorlarmı rica ediyorum acımayın ve şikayetlerinizi uluslararasi sitelerde de yazın Aptamil bebek sağlığını düşünmeyen bir firmadır gece 03.44 bebek saat basi kıvranarak uyanıyor 1 aydır bu durumdayız:(

Aptamil Conformil Mama Bulunmuyor

Nurullah
15 Ekim 2023 18:34

Meliha
10 Ekim 2023 21:18
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Milupa Aptamil Conformil Bulamıyoruz!

27 Ekim 2023 14:23