Seda sonuçtan hiç memnun değil

Milupa Aptamil Conformil Bulamıyoruz!

27 Ekim 2023 14:23

Aptamil conformil tedarik sorunu yaşıyoruz. Bebeğim gazlı bir bebek olduğu için conformil önerdi doktor. Ancak hiçbir yerde bulamıyoruz. Bunun üretimi neden kalktı? Bulduğumuz mamalar sıkıntılı mı yani? Muhatap kimse yok neden? Müşteri hizmetlerine zaten ulaşamıyoruz.

27 Ekim 2023 14:28 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Seda G. 21-29 Ekim tarihleri arasında uzmanlarımız eğitimde olacaktır. Şikayetinizle ilgili yardımcı olabilmemiz için 30.10.2023 tarihi itibariyle hafta içi 08:30-17:00 arasında bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Milupa Tüketici Servisi

Hakan
Hakan

Bizim bebeğimizde kullanıyor diğer mamaları kusuyor sadece conformil kullanabiliyor gezmediğim eczane kalmamıştı. Antalya'da bir ecza deposu 750 liradan satıyormuş piyasada yok diye insanlarda vicdan kalmamış. (eczane hangi ecza deposu olduğunu söylemedi tanıdık eczaneci varsa bir Antalya ecza depolarını sormasını isteyin ). Başka bir eczane tedarikçiyle konuşmuş artık bir iki numara olmayacak sadece Aptamil conformil olarak satılacakmış. Yakında piyasaya sürülecek demiş.

Seda
Seda

İstanbul'da eczane gezmekten helak olduk bizde artık eşe dosta söylüyoruz mama baksınlar diye bizde sizle aynı durumdayız. Madem bu mama yok neden doktorlar bunu öneriyor onu da anlamıyorum böyle olduğunu bilseydim hiç başlamazdım alıştı bebek. Teşekkür ederim Antalya için soracağım 🙏🏻

Fulya sonuçtan hiç memnun değil

Milupa Conformil Devam Sütü Bulunmuyor

Fulya