Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Şehit Mehmet Güder Ortaokulu Geç Bilgi Verdi

25 Mayıs 2023 10:38

20 Mayıs 2023 de gerçekleşecek kayıt kabul sınavı için şehit mehmet güder ortaokulu'na 10 Mayıs'ta ön kayıt yaptırmak için gidildi. Sınavla ilgili bir takım bilgiler verildi. Nedense sınavda yanlış doğruyu götürdüğü konusunda bilgi verilmedi bizleri sınava 1 gün kala 22.32 de mesaj gönderildi sınav kılavuzuyla ilgili orada yazıyor. Bizlerde düğünde olma sebebi ile geç saatte eve geldik ve mesajı görmedik, çocuk sınavdayken fark ettik.

Bu hakka girer sonuç itibariyle ilk kez böyle bir sınava başvuruda bulunduk. Bilgimiz yok bilgi verilmesi gereken konuda bilgi çok geç mesaj yoluyla verildi. Aynı zamanda sınavda görevli eğitmen çocuklara ilk doğru yanlışı götürmeyeceği konusunda bilgi vermiş daha sonra çocuğum, matematikte 5. Sorudayken doğru yanlışı götürüyormuş bilgi verilmiş.

Bunun hakkında da gereğinin yapılmasını istiyorum. Bizim hakkımız heba edildi bir daha yaşanmaması açısından bu bilgilerin önemli olduğunu ve velilere önceden bilgi verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

22 Ekim 2023 22:01
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Kurumların Sorumsuzluğu

13 Temmuz 2025 16:03

Milli Eğitim Bakanlığı LGS İtirazında Cevap Anahtarı Gösterilmedi, Şeffaflık Sağlanmadı

21 Temmuz 2025 11:36

LGS Sınav Sonuçlarında Açıklanan Netler Kitapçıkla Uyuşmuyor