Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Orta Okulda Turnike Kart 8. Sınıflara Zorunlu Olmasın

26 Nisan 2024 12:445.212

Bursa Yıldırım A**** M******* Ortaokulu'nda okulun kapanmasına kısa bir süre kala, turnike kartı şartıyla öğrencilerin okula alındığı belirtiliyor. Kartı olmayan öğrencilere yoklama işlemi uygulanacağı ifade ediliyor. Bahçede bekletilen öğrencilere, sanki suç işlemiş gibi psikolojik baskı yapıldığı ve 'Neden almıyorsun, yok yazılacaksın' şeklinde ifadelerle uyarıldıkları iddia ediliyor. Lütfen bu durumla ilgilenin ve zorunluluğun özellikle 8. sınıf öğrencileri için kaldırılmasını talep ediyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Disiplinsizlik Başıboşluk Yöneticiler İşlerini Yapmaya Davet Ediyorum

5 Aralık 2023 14:144.411

Bursa Demirtaş M**** C***** Ortaokulunda öncelikle çocuklara verdiğimiz harçlıklar, başka çocuklar tarafından zorla alın...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Sınıf Annesi Olmasın

8 Haziran 2024 20:574.542

Öncelikle Bursa'dan arıyorum. Bursa'da ortaokullarda sınıf annesi diye bir şey çıkarmışlar, mağdur ediyorlar. Yani bu öğ...

Milli Eğitim Bakanlığı Okulda Böceği Karıncalar Yiyor

Milli EğitimBakanlığı Okulda Böceği Karıncalar Yiyor