Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okullarda Hikaye Kitabından Yazılı Yapıyorlar

15 Şubat 2024 22:49

Okulda Türkçe öğretmeni dört tane hikaye kitabı istemiş ve yazılıları yapıp sözlü notlarını verecekmiş. Sistem değişti de benim mi haberim yok? Herkesi kitap almaya mecbur bırakıyorlar. Her sene aynı şeyi yaşıyoruz. Lütfen bilgi verin, ne yapabiliriz? Devletin verdiği kitaplar boşuna mı veriliyor, anlamıyorum.

24 Şubat 2024 13:47

Orta okula giden kızım var turkce öğretmeni dört BES tane hikaye kitabi istemiş ve yazılı sorularının bunlardan çıkacağını söylemiş egitim öğretim de bu serbestmi devlet kitapları varken hikaye kitabından yazılı yapılır mi bilgi verir misiniz iyi günler...

15 Şubat 2024 22:47

Kızımın okulundan turkce öğretmeni 4 tane hikaye kitabi istiyor yazılı sorularını buradan soracak Mis her yıl aynı şey bizi mecbur bırakıyorlar devlet kitapları varken hikaye kitabi neden anlamıyorum sistem mi değişti acaba biri bilgi verebilir mi ne yapabilirim

15 Şubat 2024 22:40

Okulda Türkçe öğretmeni 4 tane hikaye istiyor yazılıyı onlardan yapacak Mis notları onlardan verecekmiş bizi kitap almaya zorluyorlar devletin verdiği kitaplardan değil de niye hikaye kitabından anlamıyorum biri beni bilgilendirebilir mi sistem böyle mi artık

27 Eylül 2023 08:27

16 Eylül 2023 13:15