Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Çıkışında Oğluma Şiddet

19 Haziran 2023 11:54

Oğlum 5. Sınıf öğrencisi. Gebze Dilruba Demir Ortaokulu'nda okumaktadır. 16.06.2023'te karne günü 8. Sınıf öğrencileri 10-11 öğrenci sopalarla dövmüşler oğlumu. Okuldaki müdür ve bazı diğer öğretmenler sanki önemsiz bir konuymuş gibi davrandılar. Benim çocuğum kan revan halde okul müdürlüğüne gittiğinde polis çağırmıyorlar. Velisi olarak biz gittiğimizde polisleri çağırıyorlar. Siz kendi güvenliğinizi böyle sağlıyorsunuz da benim evladım nasıl korunacak. Özellikle okul müdürü r** d** ve sınıf öğretmeni g** d** p** şikayetçiyim. Nedeni sınıf öğretmeni oğlumu gaza getiriyor. Sınıfa kimseyi almayacaksın, yoksa sözlü notunu düşük veririm demiş. Oğlum da döven çocuklarla arasında münakaşa çıkmış ve bizim bu konu hakkında bilgimiz olmadı ve okul idaresi olarak üzerini kapatmışlar. Karne günü bu çocuklar oğlumu kuytu bir yerde sıkıştırıp sopalarla tekmelerle 10-11 kişi tarafından darp etmişler. Kafasında 3 dikiş, kolunda büyük bir morluk ve hassasiyet, göğüs kafesine öyle bir tekme atmışlar ki hala nefes alırken ağrı yapıyor. Karakola şikayetimi bildirdim, darp raporumuz elimizde mevcut. Hiçbir öğretmen bizlere yardımcı olmadı, hem okul müdüründen hem de sınıf öğretmeni şikayetçiyim. Gereken yapılmasını talep ediyorum.

Ferhan

Ciddi bir olay. Çok geçmiş olsun. Cevap bile vermemişler.

29 Mart 2024 00:25
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ortaokulda Öğrenciye Uygunsuz Davranış İddiası