Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Bahçe Temizliği Ve Bakimi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Bahçe Temizliği Ve Bakimi
15 Eylül 2023 13:40

Erzincan il Milli Eğitim müdürüne kazım karabekir Mahallesi'nde bulunan fevzi efendi İlköğretim Okulu bahçesinde bulunan park çocuklarımız için uygun değildir. Park okulumuzun bahçesindedir, teneffüste çocuklar parkta oynarken birbirlerine zarar vermektedir. Park uygunsuzluğu kadar zemini de çakıl taşları ile doludur ve bu kum içerisinde cam ve sigara izmarit parçaları bulunmaktadır. Okulumuzun bahçesi düzensiz olması ile birlikte pis ve sigara paçaları, sigara kutuları ve poşetler vardır. Okul bahçesi ve bahçe kapılarında kilit olmadığı için sivil vatandaşlar girmektedir. Okul bahçesinde pisletmek denilen ve akşam olunca uygun olmayan şeyler oluyor. Bunu birkaç kez şahit oldum ve rahatsız oldum.

Okulumuzun güzel bir bahçe ve park yapılmasını istiyoruz. Daha önce birkaç kez şikayet edilmiş ama dikkate alınmamış. Sizden ricam, çocuklarımızı temiz ve güvenilir bir ortamda yetiştirmek için daha elverişli ortamlar sağlanmasıdır. Okulumuzun bir güvenliği bile yok, elini kolunu sallayan rahatlıkla girebiliyor. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

18 Ağustos 2024 00:01

20 Eylül 2023 14:57