MEB Anaokulu Ücreti Normal Mi

MEB Anaokulu Ücreti Normal Mi
03 Temmuz 2024 12:17

Gaziantep illi Şahinbey İlçesi Güneykent mahallesinde ikamet etmekteyim. Evimin yakınında bulunan Beşyüzevler (F****** K**** G*******) anaokulu na çocuğumu kayıt ettirmek istedim. Günlerce gidip geldim ne müdür ne de müdür yardımcılarını bulabildim. En son güvenlik sayesinde kayıt tarihini öğrenebildim. Kayıt günü gittiğimde benden 400 TL kart ücreti, 1000 TL temizlik ücreti, 1000 TL güvenlik ücreti, 2000 TL abla ücreti, 750 TL aidat, günlük 200 TL ayda 4000 TL kulüp ücreti ve hava parası olarak da 5000 TL para istediler. Bunlar burayı çiftliğe çevirmişler, Allah aşkına birisi denetlesin. Müdürleri tanrı gibi 10 defa gittim ulaşamadım, Müdür yardımcısı bile yok ortalıkta. Bu ücretler ne ücreti, bu arkadaşlar neden işlerinin başında değiller, hava parası 5000 TL nedir her öğrenciden. Lütfen ilgilenilsin, MEB il müdürlüğünü aradım umursamadılar

Mahmut
Mahmut
03 Mayıs 18:11

Ben çocuğumu başka okula kaydettirdim ama duydum ki okulda 2 sene sonra bile benzer parasal sorunlar yaşayan veli arkadaşlarımız olmuş. MEB buna bir çözüm üretmeli

Anaokulu Ücretleri Aile Bütçemi Zorluyor Çözüm Bekliyorum

06 Eylül 2025 22:42