Direksiyon Sınavında Komisyon Mağduriyeti Ve Haksızlık

17 Kasım 2024 10:17

EHLİYET/DİREKSİYON sınavı komisyon mağduriyeti
Bauhaus/Bayrampaşa 35 numaralı parkurda 17 Kasım 2024 de 8.20 de direksiyon sınavım başladı. (Bayrampaşa olcay sürücü kursu öğrencisiyim) Her şeyi sarı hatam bile olmadan kusursuz şekilde yaptım. Paralel parka geldiğimizde önündeki aracı beklemek için durdum o sırada arkadaki komisyoncu ve ders hocam indi. Bende yanımdaki komisyoncu beyefendiye ileriye gidip aracımı yanaştırıp parka başlayacağımı söyledim ama o böyle bir şeyi yapamayacağımı paralel parka böyle başlamam gerektiğini belirtti. Ben aracımın dışarıda olduğunu söylesem de kabul etmedi o anda parkı zaten kimse yapamazdı. Benim kalacağımı bile bile parka yaptırmaya başladı ve dubaya bile çarpmadım lakin aracı düzeltmek istediğimde hamle hakkın bitti dedi. Gerçekten hakkımın yendiğini düşünüyorum ve bu haksızlığı kimsenin yaşamasını istemiyorum MEB'in komisyoncuları denetlemesi lazım haksız kazançlarla insanların hakkına giriyorlar.

Senay
Senay

Komisyon MEB ye para gelsin diye her sınavda iki üç kişiyi bırakıyorlar

30 Haziran 2024 18:21

29 Temmuz 2023 18:02

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Direksiyon Sınavında Yaşanan Haksızlık Ve Stres Kaynağı Komisyon Üyesi

25 Ağustos 2024 19:48

Milli Eğitim Bakanlığı Kategorileri