Gülten sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 00:07

Mikado kapı çelik kapı aldık çok güzel al benisi var ama montaja gelince sınıfta kaldı. 5500 anlaştık montaj dahil montajcı ben duvarı kırmam dedi. Beton ekstra ücret istiyor. Evde seramik ustası o zaman sen çıkan kapıyı al sat al paranı diyor adam yapıyor yoksa sırtlanmış kapıyı aldı geri gidiyor. Müşter memnuniyeti esnaflık iş bilirlik saygı sevgi hiçbiri yok.

Bizi dün akşam kapıya bakmaya gidince görmez olaydık kapının demirleri birbirinden ayrı çiviler meydanda bir levye soksan çerçeveyle eve girer soyar bizi de çalar gider. Tekrar servis istediğimizde siz zaten saç kalınlığını biliyordunuz almasaydınız bunlar ucuz kapı deyip suratımıza kapama tamam efendim gereğini yaparız demeler yok!.

Ben şimdi kapımı kilitleyip gönül rahatlığıyla nere gidebilirim, sorarım şimdi? Mikado çelik kapı ahşap işleri firmanın adın sahibi sorumluk bende değil ustada onu arayın ben şehir dışındayım der üstünden atar.

Mağdurum ben eski kapımı geri verdiğim paramı iade istiyorum bu bir imdat çığlığıdır. Mikado kapı oysa ne hevesle almıştım parayı IBAN 'a atmıyorsun elden isterler nakit sonra da ucuz kapı almasaydın oldu.

28 Şubat 2024 11:24
Kardoor Çelik Kapı Sistemleri Yeni Evimin Kapı Sorunu: Servis Yetersizliği Ve Mağduriyet

19 Eylül 2023 23:29
Beyaz Ahşap Mimarlık Eksik Malzeme Gönderildi, Ürünler Hatalı, Malzeme Kalitesiz
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Bionka Çelik Kapı Villa Kapılarında Sürekli Yaşanan Ahşap Sorunları Ve İlgisiz Firma

13 Eylül 2024 14:31

24 Temmuz 2024 10:08
Dream Decoras Firma Tarafından Bitirilmeyen İşler
Bin sonuçtan hiç memnun değil

İla Kapı Çok Kalitesiz Ürün

04 Ağustos 2023 13:36