Veysi sonuçtan hiç memnun değil

Midyat Devlet Hastanesi Acil Serviste Yaşanan Ödeme Krizi Ve İlgisizlik

12 Haziran 2024 05:48

Muayene ücreti fiyaskosu. Dün eşim elini bıçak ile kesti. Acile götürdüm, veznedeki hanımefendi elinin acil olmasını bildiği halde bize bakıp cevap vermekten aciz olacak kadar ilgisizdi. Giriş yaparken Bağkur'un borcu olduğunu, muayene ücretini yatırmam gerektiğini, veznedeki ödeme işlemi yapmadan işlem yapamayacağımı öğrendim.

Eşimi bırakıp vezneye gittiğimde, vezne başındaki şahıs 355₺ ödemesi olduğunu, ödemenin nakit olması gerektiğini söyledi. Üzerimde nakit olmadığını, IBAN veya havale ile verebileceğimi söylediğimde, o zaman giriş işlemini iptal edeceğini belirtti.

Bu durumu hala atlatamadan, böyle bilinçsiz insanların orada çalışması Midyat ve devlet adına maalesef üzücü. Yıl olmuş 2024. Telefonla başkasından nakit getirterek işimi halledebildim. Bu süre zarfında eşimi yarı baygın tek başına bırakmak zorunda kaldığım için hastane ve yönetimini kınıyorum.

Resul

Suç sende kral. Bakkala mı gidiyorsun IBAN a atayım diyorsun. Burda sistem seni zor durumda bırakmış. Personel le ne alakası Var. Ha Personelin tipsiz bakışları ayrı bir durum orada sana hak veriyorum. Sanki sofralarından yemek çalmışız bakışları var.

Veysi

Reis parmak kesilmiş üstünde pijama acile gidiyorsun. Ayrıca devlet Hastanesi? Bağrkurluyum ödeme gerçekleşmemiş. Orası devlet Hastanesi özel hastane değil. Eli kesik muanede bekliyor. Midyat hastanesinde ATM yok şaka değil gerçek. Devlet hastanesinde devlet bankası ATM si yok

Latife sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 12:44
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 13:48

Pendik Devlet Hastanesi Acil Muayene Ücreti