Havva sonuçtan hiç memnun değil

MHRS, Okmeydanı Agız Ve Diş Hastanesi, Verilmeyen Randevu Sistemi

MHRS, Okmeydanı Agız Ve Diş Hastanesi, Verilmeyen Randevu Sistemi
05 Temmuz 2024 06:12

MHRS randevu sistemi sorunu yaşıyorum. Sürekli meşgul, bir randevu almak işkence. 1 aydır çözüm yok, zar zor randevu alıyoruz. Uyumadan telefon başında bekleyip 15 gün sonra veriyorlar. Buna da şükür deyip bekliyorum. Acı çekerek gün sayıyorum, 24 saat kala keyfi olarak randevumu iptal ediyorlar. Ne arayıp bilgilendirme var ne de çözüm odaklılar, keyfi bir kuruluş gibi davranıyorlar. Benden kaynaklanmıyor, sizin sorununuz ve bunun çözümünü bulmak, telafi etmek zorundasınız. 1 aydır uğraşıp zar zor aldığım randevuyu ekstra 15 günde beklemiştim, son 24 saat kala mesaj atıp iptal oldu diyemezsiniz. 05.07.2024 saat 14:00'teki randevumu geri istiyorum. Şimdi merakımdan sorguladım, 05.07.2024'ten 20.07.2024'e İstanbul genelinde, Endodonti yine randevu yok. Şaşırdım mı? Yok. Benim 15 gündür beklediğim randevumu kime verdiniz acaba MHRS? Bugün tüm gün aradım, tüm operatör dolu diyor, tahmini bekleme sürem de 3 dakikanın üstü denildi. 20 dakika boş boş müzik dinleyip kapattım saatlerce, ne oldu? Acaba yapay zekaya mı döndü operatörleriniz, hizmet vermiyor musunuz? Verdiğiniz hizmeti son 24 saat kala da geri alıyorsunuz. Yani anlamadığım konu şu: hizmet vermiyorsunuz, ya da veriyor gibi mi görünüyorsunuz? Bunun açıklamasını ve çözümünü istiyorum. Biraz daha beklersem kanal tedavisi olması gereken dişim maalesef diş çekimine doğru gidecek. Kaybedeceğim dişimi.

30 Mayıs 2024 14:43

24 Mayıs 2024 01:03
Berenis sonuçtan hiç memnun değil

Berenis
22 Temmuz 2024 01:57
Gokhan sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 18:04

Sağlık Bakanlığı MHRS Nin 15 Gün Saçmalığı