Hatice sonuçtan hiç memnun değil

MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) Sağlık Bakanlığı Verdiği Randevuyu Kafasına Göre İptal Ediyor

11 Ağustos 2023 18:49

Çok ağrım olduğu için acile gittim acildeki doktor bana MHRS'den randevu almamı söyledi. Müşteri hizmetlerine çok acım olduğunu ağrım olduğunu söyleyerek randevu aldım 21 Ağustos pazartesi gününe randevu aldım bana hiçbir sebep sunulmadan benim randevumu Sağlık Bakanlığı tarafından iptal edildiği bilgisini aldım tekrar Sağlık Bakanlığından müşteri hizmetlerini aradığım zaman bana yardımcı olamayacaklarını ve bana tekrardan yeni bir randevu veremeyeceklerini söylediler. Mağduriyetimi giderilmesini istiyorum. Yetkili kişiyi aradığım zaman elimde hiçbir şey olmadığını ve bana yardımcı olamayacağını söyledi. Randevum orta yerden iptal olmasına rağmen ben kendime 15 gün sonrasına tekrardan randevu alamıyorum. Sağlık Bakanlığına çok büyük bir ayıbı hastane bana çok uzak olmasına rağmen yaşım küçük olduğu için bana çok geç tarihlere randevu veriyorlardı yine bir şey demedim ama randevumu iptal etme hakkına sahip değiller. Sağlık Bakanlığı'nın bu büyük yanlışını düzeltilmesini bunu burada paylaşıyorum. Başka mağdur olan insanlar varsa onlar da paylaşsınlar bu olay bu şekilde kapatılmamalı

01 Ağustos 2024 03:57
MHRS Randevu İptalinde Mağduriyet Yaşıyorum
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 10:25
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

MHRS Randevum Gerekçesiz Şekilde İptal Edildi, Mağdur Oldum

03 Mayıs 2025 08:41