Mg Ve Doğan Holding Ayıbı

03 Temmuz 2024 19:02

Doğan Holdingin distribütörü olduğu Doğan Trend isimli şirket ismi ile satışı yapılan Mg marka araç sahiplerine özel şartları sağlayan araçlar için eskiyi getir 50000 farkla yeniyi götür kampanyası başlatıldı. Aracım 1.0 mg Zs Luxury, istenilen şartları sağlıyor. Bodrumdaki bayiye gittim kampanyadan bilgimiz yok deyip ilgilenmeyip yardımcı olmadılar. Aracı aldığım İzmir'deki bayiye 02.07.2024 günü gün boyu telefonla ulaşamadım. Akşama doğru İstanbul'dan bir bayiye ulaştım, ellerinde benim aracın aynı paketi olmaması, bir üst paketi Luxury Plus paket olması nedeniyle 50000 üzerine 80000 daha fark istedi toplamda 130000 istedi. Aradaki istenilen fark çok. Bugün yani 03.07.24 günü İzmir'deki bayiye ulaştım ancak ilk gün çok başvuru aldıklarını artık sonlandırdıklarını yardımcı olamayacaklarını söyledi, zaten Luxury paket artık satışı yok bayilerimizde o nedenle yararlanamazsınız dedi.
Sonuç olarak yakınımdaki bayi hiç ilgilenmemesi, diğer bayilerin uzak olması ve ulaşılamaması, aracımı kampanya kapsamına sokmanıza rağmen aynı paket araç getirmediğiniz için bu kampanyadan yararlanamadım, daha doğrusu yararlandırılmadım! Tam 2 sene önce ülkemizde daha yeni pazara girmişken destekleyip ilk alanlardanım, o zamandan bu yana da severek kullanıyordum. Ancak şu kampanyanızı elinize yüzünüze bulaştırdınız. Bu nedenle Mg aracım ile vedalaşacağım. Aracı İzmir doğan trendden sıfır aldığım gün zaten bayinin kapısından 2 metre hareket ettim benzin bitti yolda kaldım, markanız adına utanç verici bir durum, o kadar para veriyoruz içerisine birkaç litre benzin koymuyorsunuz. Bayi sözde utandı daha sonra telafi edelim deyip özür dilemekle yetindi, telafi edilmedi.
Artık istemiyorum Mg, Doğan holding sahibine bir şekilde ulaşıp bu yaptığınızı ileteceğim.

04 Temmuz 2024 08:15 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

08 Temmuz 2024 12:44

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 18:04
Zahide sonuçtan hiç memnun değil

Asal Otomotiv'de Yanıltıcı Fiyat Politikası Ve Güven Kaybı

12 Aralık 2024 11:45
Kadir sonuçtan memnun

12 Ağustos 2024 14:22
"Sorun çözüldü. Gecikmeli oldu ama teşekkür ediyorum."
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Mg Türkiye- 10 Günlük Aracın Enjektörleri Yanmış

15 Ocak 2024 20:56
Mg Türkiye- 10 Günlük Aracın Enjektörleri Yanmış
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye MG4 Titreme Problemi Ve Mg Markasının Sorunu Çözmemesi

08 Eylül 2023 14:35