Rahmi sonuçtan memnun

Mey İçki İçimi İmkansız

Mey İçki İçimi İmkansız
12 Ocak 2024 19:43
Rahmi'nin Teşekkür Mesajı
“Öncelikle hızlı iletişimiz için ve ürün değişiminiz için teşekkür ediyorum. Analiz sonuçlarının normal aralıkta değerler olduğu bilgisi tarafıma iletildi.”

Migros tan Tekirdağ tek üzün serisi rakı aldım. Barkodda yazan kodu okuttum orijinal çıkmadı. (belki yanlış kodu okuttum ama bandrolde, darphane yazısı üzerinde ki yazıyor okuttum? Tadı çok acı çok keskin bir kokusu var rakı ile alakası olmayan bir şey ile karşılaştım. Gerek içimi gerek tadı gerek kokusu olsun kesinlikle normal bir rakı gibi değil. Zaten birinci kadehten sonrası içilmiyor.

13 Ocak 2024 15:34 (Şikayetten 19 saat sonra)
25 Ocak 2024 11:30

Değerli Tüketicimiz Şikayetiniz ile ilgili olarak gerekli incelemelerimiz tamamlanmıştır. Size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden 25/01/2024 tarihinde bilgilendirme yapılmıştır. Her türlü konuda danışma hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz Saygılarımızla Mey Danışma Hattı

25 Ocak 2024 11:31

Değerli Tüketicimiz Konuyla ilgili olarak şikayetinizin çözümlendiğini görüntüledik. Sağladığımız hizmetten memnun kalmış olmanızı ümit ediyoruz. Her türlü konuda danışma hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz Saygılarımızla Mey Danışma Hattı

Rahmi
Rahmi
25 Ocak 2024 11:52

Mustafa sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2024 23:26
"Merhabalar Mey İçki'ye öncelikle şikayetimize ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz. Firma bizimle hızlı bir şekilde iletişime geçerek sorunumuzu dinledi, hızlı bir şekilde aksiyon aldı ve çözdü. Fima yetkilisi Deniz Bey'in ilgisine, yaklaşımına, hızlı çözüm önerilerine ve sonuç olarak sorunu ürünü değiştirmek suretiyle giderdiği için ayrıca teşekkür etmek istiyoruz"

27 Nisan 2025 01:17

Tekirdağ Altın Serisi Rakı Hayal Kırıklığı