Mexc Risk Kontrolü Saçmalığı

27 Mayıs 2023 06:38

Mexc borsasında açık vadeli işlemlerin olmasına rağmen bir anda işlem yapmanıza izin verilmiyor diye bir uyarı geldi ve işlem yapmam durduruldu. Gelişmiş kyc doğrulaması olduğu halde müşteri hizmetleri tekrar kyc doğrulaması istedi onu da hemen yapıp gönderdim. E ne zaman düzelecek diyorum efendim 3 ila 6 gün sürebilir. Bir başka müşteri temsilcisi 30 gün diyor. 24 saat açık olan ve özünde merkeziyetsiz olan bir platformda bu şekilde keyfi uygulamalar yapılamaz. Açık vadeli pozisyonlarım var ve pozisyonda terste kalmışım ekleme yapmak istiyorum yapamıyorum. O kadar arkadaşıma tavsiye edip üye yaptığım borsanın bu şekilde bir olayla karşılaşmamız çok üzücü.

profile profile profile
27 Mayıs 2023 17:57 (Şikayetten 11 saat sonra)
27 Mayıs 2023 18:38

Çözüm üretmek yerine destek ekibi aynı cevabı defalarca otomatik olarak yazdığı otomatik olarak yazıyorsunuz. İnsanları bu şekilde mağdur ediyorsunuz. En azından yeni üye olacaklar için bilgi olsun.

Dijital
Dijital

Hocam sorun benimde başıma geldi aynı şekilde oyalıyorlar. Benim de açıkta işlemim var. Sonucunda ne oldu.

Eliftugba
23 Mayıs 2024 15:37
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Risk Kontrolü Adı Altında Kısıtlama

Adem
03 Ağustos 2023 11:17
Mexc Risk Kontrolü Adı Altında Kısıtlama
Sahra sonuçtan memnun

Mexc Borsasında Hesap Kısıtlaması Ve Mağduriyet

Sahra
10 Aralık 2024 00:32
"Gerçekten çok zorluk yaşadım 55 günde X ekibinize teşekkür ederim insanlar mağdur edilmesin. Mexc kullanmayacağım uzun süre umarım Türkiye ofisiz olur aynı zamanda Türkçe dil desteğiniz var bu avantajdı ve canlı destek bot mesaj veriyor hepsi hem de"