Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Metapay Dublin Üzerinden Bilgim Olmadan Kredi Kartı Harcaması

22 Mayıs 2023 15:11

22.05.2023 tarihinde sabaha karşı saat 5.40 karda telefonuma bir mesaj geldi VakıfBank tan. Mesajda metapay üzerinden yapılan 1699.99 TL lik işleminiz güvenlik nedeni ile gerçekleştirilememiştir yazıyor mesajda. Bunun üzerine mobil bankacılığa girince aynı tarihte ilk olarak iyzico üzerinden 165 TL lik bir alışveriş yapılmış onun devamında metapay üzerinden 5 adet 1699.99 TL lik alışveriş yapılmış bunlar provizyonda bekliyordu. Bankayı aradım saat 6 gibi kartı iptal ettirdim hemen. Fakat provizyondaki işlemleri iptal edemiyoruz süreci bekleyeceksiniz diye saçma bir durum bildirdiler. Benim olmayan harcamayı neden ödeyeyim. Bir de olay çok saçma bana onay kodu gelmeden nasıl çekiliyor bu ödemeler ikincisi bir işlemi güvenlik nedeni ile iptal ediyorsun diğer 5 işleme neden izin veriyorsun. Bu nasıl bankacılık anlamadım. Tez vakitte mağduriyetimin giderilmesini aksi durumda tüm hukuki yollara başvuru yapacağımı bildirmek isterim. Bankaların biz müşterilerin güvenliğini sağlamak gibi bir yükümlülüğü var bunu lütfen yerine getirsinler.

profile profile profile

Ali
Ali

Nedir son durum iade labildiniz mi?

Engin
Engin

Aynı şey benim de başıma geldi. Tarih aynı miktar aynı. Ben de itiraz dilekçesi verdim şubeden sonucu bekliyorum

Ömer
Ömer

Dönüş yaptılar mı sonuç Nedir acaba

Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin