28 Kasım 2024 11:39

Bursa mesam diş kliniğinden çocuğum için almış olduğum hizmet de bir sürü aksaklık yaşadık.
Randevu öncesi ücretler hakkında bilgi aldım muayene ücretini 400 TL olduğu bilgisi verildi,
dolgu ve florür uygulama ücret bilgilerini ilettiler.
Bu sırada işlem için röntgen çekilmesi gerektiği söylenildi. Çekim yapıldı.
Bu klinikte doktorumuza florür uygulamasını yaptırdık. Ödeme yapacağımız sırada ödeme yöntemim soruldu kart ile dediğimde ücret farklı oluyor diye iletildi. Telefon ile bilgi aldığımızda bununla ilgili bir detay verilememiştir.
İşlem yapıldığı için muayene ücretinin iadesini talep ettim bu doktorumuz için iade yapmıyoruz denildi. Bir hafta sonra çocuğumun röntgen filmini istediğimde 400 TL daha ücret ödetilmek zorunda bırakıldım. Bir hizmet satıyorlarmış o nedenle almak zorundalarmış.
Kestikleri fiş de ama hizmet adı detertraj olarak yazıyor. Böyle bir işlem yaptırmadık.
Şikayetimi klinik yetkilisine ilettiğimde mantıklı bir dönüş alamadım. Şikayet edebilirsiniz. Bizde görmüş oluruz ne olacağını gibi bir ifade ile karşılaştım.
Çocuğuma bir daha radyasyon vermemek için ücreti ödemek zorunda bırakıldım. Verdikleri CD de görüntüleme açılmadı mail atacaklarını söylediler. Gelen bir mail de olmadı ücretin karşılığını hiçbir şekilde alamadık.
Tamamen para odaklı bir işletme hakkımı bütün mercilerde arayacağımı şikayet var üzerinden de iletmek istedim.

Özbudent 6 Yaşındaki Çocuğa Sırf Para Almak İçin Radyasyon Verdiler

22 Haziran 2024 19:37

Özel İrem Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hiçbir İşlem Yapmadan Muayene Ücreti İstemek

29 Eylül 2023 13:16