@meryemhocaresmi Sosyal Medyada Yanıltıyor

21 Aralık 2024 23:33

@meryemhocaresmi Instagram hesabı şu anda @dilekzrfsolak olarak kullanılıyor. Bu şahıs tarafından mağdur edildim. 20.000 TL kaybettim ve kendisine ulaşamıyorum. Beni engelledi. Herkese aynı videoları gönderiyor, sadece ses kaydını değiştiriyor. Dekontlar #Payzödeme a. Ş. Hesabına gidiyor ve sürekli farklı IBAN'lar veriyor. Zaten çok dikkatli, farklı bir IBAN'a gönderim yapmadığım için kızdı. Telefon numarası ile iletişim kurulamıyor. Lütfen geri ödeme yapılsın, çok mağdur oldum. Devletin bu tür hesapları kapatması gerekiyor. Lütfen 🙏🙏🙏

Müjgan sonuçtan hiç memnun değil

Instagram Üzerinden Sipariş Sonrası Ürün Gönderilmemesi Ve İletişim Engeli

30 Temmuz 2025 13:44
instagram-uzerinden-siparis-sonrasi-urun-gonderilmemesi-ve-iletisim-engeli-4.jpg
instagram-uzerinden-siparis-sonrasi-urun-gonderilmemesi-ve-iletisim-engeli-3.jpg
instagram-uzerinden-siparis-sonrasi-urun-gonderilmemesi-ve-iletisim-engeli-1.jpg
Meral sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 00:56

@locamodam Mesajlarıma Yanıt Verilmedi!

Ayşegül
06 Ağustos 2025 12:25
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 20:33
Maliav Butik (instagram: maliavdesign) İletişim Sorunları Ve Geri Ödeme Beklentisi

@minyaturarabamm Üzerinden Yapılan Ödeme Sonrası Ürün Gönderilmemesi Ve İletişim Engeli

13 Ekim 2025 08:41
minyaturarabamm-uzerinden-yapilan-odeme-sonrasi-urun-gonderilmemesi-ve-iletisim-engeli-1.jpg