25 Kasım 2024 16:58

2023 yılında T**** A*****'nın videosundan görerek güvendiğimiz ve yatırım projesine katıldığımız şahıs, 2023 Mart ayında görselde gördüğünüz gibi bize 20 bin dolarlık sepet yaptı. Ürünler Amazon'a girdikten 2 hafta sonra mağazam sahte üründen dolayı askıya alındı. Bunun üzerine, 20 bin dolarlık getirdiğim yatırımcılar ve ekstra verdiğim 5 bin dolarlık tutarın ardından toplamda 45 bin dolar yatırdım ve 1.5 yıl sonunda herhangi bir dönüş alamadım. Bana vaat edilen tabloya göre paramın 1.5 yılda 179 bin dolar olması gerekirken ana param tamamen gitti. Üzerine, yatırımcılarıma cebimden para ödemek zorunda kaldım. Mağduriyetimiz hala giderilmiyor.

25 Kasım 2024 14:55

Bende aynı durumdan mağdurum bende T*** A*** videosunu izleyerek bu şahsa güvendim görselde gördüğünüz gibi 20 bin dolarlık sepet yaparak ürün aldım ürünler satılmadı mağazan kapatıldı paramı geri alamadım bunun üzerine benden yatırımcı getirmemi istedi getirdiğim 20 bin dolarlık yatırımcıların parası ortadan kayboldu ne ürün alabildim ne para vaat ettiği tabloya göre 45 bin dolar param 1,5 yılda 175 bin dolar olacaktı şu an geldiğimiz noktada yatırımcılara cebimden para ödedim tüm paramıda kaybettim.

profile profile profile

Mert Gedik Eğitim Yanıltıldık!

28 Kasım 2024 19:48
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Perde Ticaretinde Sözler Tutulmadı, Mağdur Edildik!

18 Mayıs 2025 22:46
Engin sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2025 17:49
Yatırım Vaadiyle Mağduriyet: Paramı Geri Alamıyorum
Abdülbaki sonuçtan hiç memnun değil

Abdülbaki
12 Ocak 2025 14:37
E-Girişimci Danışmanlık Yanıltmacası: Hayallerim Ve Sermayem Yok Oldu
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2025 13:53
Yanıltıcı Hizmet Ve Ödenmeyen Paralar