Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin 33 Kartımdan Fazladan Para Kesti

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin 33 Kartımdan Fazladan Para Kesti
22 Ağustos 2024 18:30

Tarsus'tan Pirömerli Mahallesi'ne gidecektim. Ama 233 numaralı otobüs benden fazladan para kesmiştir. Durumu fark ettiğimde otobüs şoförü yaptığını hiçbir şekilde kabul etmedi. Mersin 33 kartımdan 46 TL kesilmesi gerekirken 91,50 TL kesilmiştir. Bir kişi ücreti yerine farklı miktarda para kesmiştir. Ayrıca fotoğrafa baktığınızda farklı ücretler kesildiğini de görebilirsiniz. Konu ile ilgili gerekli incelemenin yapılarak tarafıma ücret iadesi yapılmasını istiyorum. Konuya gerekli hassasiyeti göstereceğinizi umut ediyorum.

22 Ağustos 2024 18:15

Tarsus'tan pirömerli mahallesine giden 233 numaralı otobüs fazladan para kesti. Durumu fark ettiğimde otobüs şoförü yaptığını hiçbir şekilde kabul etmedi. Mersin 33 kartımdan 46 TL kesilmesi gerekirken 91,50 TL kesilmiştir. Bir kişi ücreti yerine farklı miktarda para kesmiştir. Ayrıca fotoğrafa baktığınızda farklı ücretler kesildiğini de görebilirsiniz. Konu ile ilgili gerekli incelemenin yapılarak tarafıma ücret iadesi yapılmasını istiyorum. Konuya gerekli hassasiyeti göstereceğinizi umut ediyorum.

26 Şubat 2024 19:06

15 Eylül 2023 19:35