Ali sonuçtan hiç memnun değil

Mektebim Koleji Erdemli Kitap Ücreti

20 Temmuz 2024 12:10

Mektebim Okulları Erdemli kampüsüne okul öncesine kızımı yazdırdım. 19 Temmuz gelen bir mesaj ile şok olduk. Mektebim onlinedan Zorunlu kırtasiye alışverişi ve zorunlu kitap alışverişi yapmamız gerektiğini biliyorduk. Ancak okul öncesi için 34450₺ lik kitap alışverişi yapmamız isteniyor. Aynı istenilen kitapları internet üzerinden yarı fiyatının bile altına alma şansınız var. Bu fırsatçılıktan başka bir şey değil. Bu şikayeti ilçe milli eğitime ve CİMER'e de yazacağım. Erdemli veya Mersinden Şikayetvar üzerinden bilgi edinmek isteyenler için yazıyorum. Kızımı Gayeden 8. Sonuna kadar okutmak istiyordum. Mektebim e devri ile bu yıl son olacak. 1. Sınıfa debi de başlayacağız.

Ali
Ali
29 Temmuz 2024 12:16

Buraya yazmayan Mektebim Koleji mail üzerinden dönüş sağlıyor. Enflasyonu bahane ediyorlar. Ama aynı kitapları yarı fiyatına alabiliyoruz bunun neresi enflasyon dediğimizde cevap yok.

Nazan
Nazan

Bütün mektebim velileri olarak şikayetlere devam etmeliyiz

Uğur Koleji'nde Kanuna Aykırı Kitap Ücreti Dayatması Ve Fahiş Fiyatlar

21 Temmuz 2025 13:01
ugur-kolejinde-kanuna-aykiri-kitap-ucreti-dayatmasi-ve-fahis-fiyatlar-1.jpg

Mektebim Koleji Fahiş Kitap Ücretleri

05 Eylül 2024 15:21

Gebze Mektebim Kampüsünde Kitap Ücretine Yapılan Fahiş Zam Velileri Mağdur Ediyor

19 Ağustos 2025 23:42
gebze-mektebim-kampusunde-kitap-ucretine-yapilan-fahis-zam-velileri-magdur-ediyor-1.jpg