Medyazilla Sahte Mi Değil Mi

17 Ocak 2024 09:35

Dün 22.00 civarında takipçi satın aldım. Parayı havale olarak ödedim. Dekont ve firma bilgileri mailde mevcut
Şu saate kadar herhangi bir takipçi gelmedi. Ne zaman gelir? Gelecek mi? Bu hususta Geri dönüşlerinizi bekliyorum. Gelmeyecekse de para iadesi bekliyorum.

17 Ocak 2024 09:39

Dün 22.00 civarında 500 tane takipçi satın aldım. Dekontu mailimde mevcut. Şu ana kadar herhangi takipçi gelmedi ve gerek web sitesi gerek wpden herhangi ulaşım sağlanamıyor. Sayın medyazilla ailesi, ödeme de sanal pos olarak pay TR yi kullanıyorsunuz. Herhangi şirket bilgisine denk gelmedim sanırım şirketsiz bu işi yapıyorsunuz. Ödeme yaparken t. C. Kimlik numarasının son 6 hanesini istediğiniz ve diğer bilgileri. Şu an alışverişimde sıkıntı çıktığına göre kişisel bilgilerimde de sıkıntı çıkar diye umuyorum. Kaybettiğim para 139.90 TL çok büyük bir para değil.  eğer bugün para hesabıma iade yapılmazsa yarın soluğu savcılıkta alırım. Hiç üşenmem.

17 Ocak 2024 09:44

Arkadaşlar numaraları da kullanılmamaktadır.

17 Ocak 2024 09:57

Arkadaşlar Instagram'da herhangi pos vesaire yok kaldırmışlar, numara kullanılmıyor bu şekilde işten sıyrılabileceğinizi mi sanıyorsunuz. Aktif olarak hesaplarınıza para geliyor bu cari hareket olduktan sonra ister sanal pos kullanın ister başka bir şey. Sanırım bu işin sonu savcılıkta bitecek.

28 Ağustos 2023 11:19