Medova Hastanesi Beyin Kanaması Geçiren Hastayı Müdahale Etmiyorlar

11 Ekim 2023 11:53

07.11.2022 tarihinde babamı şiddetli baş ağrısı geçiriyor sanıyorduk, meğer beyin kanaması geçiriyormuş. Yolda anladık, Medova Hastanesi'ne götürdük, hastanenin önüne geldik tam sedye istedik, getirmediler. Sonra kapının önünde hastaneden çalışan 2 kişi sigara içiyordu, onlara dedik. Onlar, 'Biz mesai saati dışıyız' dediler. Ya sen biz oraya hasta getirmişiz, nasıl mesai dışıyız dersin ya? Sonra annem artık sedye getirttirdi, sonra babamı arabadan indirirken düşürdüler ve babam beyin kanaması geçirirken muayene etmediler. Bize yüksek tansiyon dediler. Sonra film çekmişler, orada anlamışlar beyin kanaması olduğunu. Biz zaten beyin kanaması geçirdiğini biliyorduk, doktor beyin kanaması geçiriyor derken çok sakin şekilde söyledi. Sonra annem babamı görmek için içeri girmiş ve babam orada atak geçiriyormuş, beyin kanaması geçiren insanı içeride kendi başına bırakıyorlar, üstüne babam atak geçiriyor ve ilgilenmiyorlar. Sonra annem bağırıyor, öyle geliyor. Doktor sonra ne zaman müdahale edeceklerini soruyoruz ve diyorlar ki, biz muayene edemeyiz, beyin kanamasını müdahale ederken bir makine varmış, o makine koskoca Medova Hastanesi'nde yok. Saçmalığa bakar mısınız, Meram Tıp'a yolluyorlar. Sonra babamı entube şekilde eğer babam vaktinde müdahale edilseydi şu an hayatta olacaktı. Meram Tıp Hastanesi'nde 28. Gün yoğun bakımda kalıp vefat etmezdi, şu an yaşıyor olurdu. Özel hastane iyidir diye gittik, babamı entube edip yolladılar.

Baypark Hospital Bayrampaşa Ölüme Sebep Oldu!

03 Ağustos 2023 16:56

19 Mayıs 2024 01:44

07 Temmuz 2023 02:25

Np İstanbul Hastanesi Yoğun Bakım Sorunu

20 Ekim 2024 21:14
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Nev Esentepe Hastanesi'nde Yaşanan Sorunlar!

13 Ocak 2025 16:59