Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 18:42

31.10.2024 13.58 tarihinde Bursa Medicana Hastanesi acil servis bölümünde tedavi gördüm. İşlemimi özel sağlık kurumum üzerinden ödeme sağladım fakat üzerinden 1 ay geçmesine yakın bir süre sonra
27.11.2024 13.59'da Bursa Medicana tarafından arandım ve işlemimin sigorta tarafından ödenmediği ve tarafımdan 1750 TL ödemem istendi. Ben de kendilerine özel sağlık sigorta şirketimi aradığımı, 31.10.2024'te Medicana Hastanesi'nde muayene tedavimin onaylandığını ve ücret talebi olmadığını belirttiğimi söyledim. SMS geçmişim ve sigorta şirketimin doğrultusunda muayene tedavi sürecimin onaylandığını belirtmesine istinaden arayan Medicana çalışanına anlattım ve bundan sonra kendisi de onaylı olduğunu söylemesine rağmen personel hatasını tarafıma ödetmeye çalışıyorlar.

28 Kasım 2024 08:44 (Şikayetten 14 saat sonra)
Ramazan
01 Aralık 2024 19:25

Çözüm ve tarafıma dönüş yapılmadı muayene ücretini özel sağlık sigortamın ve medikana çalışanın yetkisi doğrusu ve onayım alındı ve daha sonra 1 ay son arayıp tarafımda ücret talep eden güvensiz bir hastanedir

11 Eylül 2023 11:33
Seckin sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 00:46
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Sağlık Grubu Bursa Evrak Yükleme İhmali Ve İletişim Eksikliği Mağduriyeti

22 Temmuz 13:22
Elif sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 21:44
Medicana Hastanesi Ertesi Gün Arayıp Extra Ücret İstiyor.
Gürcan sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Karmaşası Ve İletişim Sorunları

17 Şubat 09:44