Süheyl sonuçtan memnun değil

22 Ağustos 2024 17:39

Medicana Hastanesi dermatoloğu ******** bizi mağdur etti. Eşimin doğum sonrası yüzünde başlayan rosacea (gül hastalığı) dermatoloji rahatsızlığını hasta öyküsüne çocukluğundan beri süregelen rahatsızlık diye belirttiği için sağlık sigortasından faydalanamadık. Sonrasında da takip eden yıllarda yapılan tüm sağlık sigortaları bu hastalığın çocukluktan geldiğini, geçmiş döneme ait olduğunu belirterek hiçbir şekilde ödemelerimizi karşılamadı. Halbuki eşim doktora bunun doğum sonrası olduğunu belirttiği halde doktor bunun genetik bir hastalık olduğunu iddia edip 'Siz hatırlamıyorsunuzdur ama çocukluğunuzdan beri bu hastalığa sahipsinizdir' şeklinde yorum yapıp bunu da sigortaya bildirdiği için ciddi bir mağduriyet yaşadık. Tüm bunlar yetmezmiş gibi daha fazla para kazanmak isteyen bu doktor bize türlü özel ilaçlar yazıp kendi kaşesini üstüne vurmaktan kaçınmadı. Umarım çok zengin olur ve insanları mağdur etmekten vazgeçer.

23 Ağustos 2024 08:32 (Şikayetten 14 saat sonra)
Süheyl
Süheyl
23 Ağustos 2024 13:13

Ya tabi kesin çözersiniz faturamızı bile aylar sonra CİMER şikayetiyle alabildik bu konu için kaç kez gelip yardım talep ettik hasta işleri ve başhekimlik doktorla 1 kez bile görüşmemize müsaade etmediler para tuzağı sigorta anlaşmamız var diye hastaları çekiyorsunuz. Sonra türlü hikayelerle sigortayı saf dışı bırakıp fazladan para alıyorsunuz. Faturamı bile alamadım başhekimlikten talep ettim vermediler. CİMER'e şikayet ettim de aldım

20 Mayıs 2024 13:33
Assiya sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 22:54

08 Ağustos 2024 08:54

Özel Hastanede İlgisizlik Ve Yanlış Yönlendirme Mağduriyeti

18 Temmuz 2025 00:53
Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 16:53

Medicana Sağlık Grubu Kategorileri