Serkan sonucu yetersiz buldu

23 Temmuz 2023 20:54

Bu hastaneden hiç memnun değilim Özel tamamlayıcı sigortam olduğunu ücret ödeyemeyeceğimi belirttiğim halde bana fatura çıkartıyor. Ödeyemediğim takdirde tehditkar bir açıklama yapıyor görevlileri. Hiçbir şekilde hastanenizden ve çalışanlarınızdan memnun değilim tamamen ticarethane gözüyle insanlara bakılıyor. Beni zor durumda bıraktılar hakkımı helal etmiyorum...

15. Tl katılım payı ödedim işlem yapıp Muayene aldılar 2dk doktor eski MR sonuçlarına baktı sonra tekrar MR çektir dedi aşağıya vezneden kimliğimi almak için indiğimde ödeme yapacağım ücret le karşı karşıya kaldım 527.12 TL / muayene ücreti adı altında insanları mağdur ediyorsunuz mic. Ama hiç yardımcı olmadınız.
Daha sonra muayene ücretsiz olduğunu Tamamlayıcı sigortam olduğunu yararlanabileceğimi belirtim. Onlara geçmişte bu bölümde başka bir hastanede muayene olduğumu MR sonuçlarıma sadece bakıldı hiçbir test vs yapılmadı mağdur edildim muhatap bulamıyoruz. Konu hakkında tarafımdan tahsil edilmiş ücretin iadesi talep ediyorum. Tarafıma ivedilikle dönüş yapılmasını Ben öyle biliyorum. Kayıt açıp hemen muayene aldılar kimliğime el koyuyorlar. Bu kurumdan hiç memnun değilim.

24 Temmuz 2023 09:24 (Şikayetten 12 saat sonra)
Serkan
21 Ağustos 2023 17:18

Konu hakkında dönüş yapıldı. Gerekli işlemler hakkında dönüş yapan birime Teşekkür ederim. Yardımcı olmanız memnuniyet verici iyi çalışmalar dilerim.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
02 Şubat 2024 22:43