Medicana Devlet Hastanesi Gibi

12 Temmuz 2024 10:07

01.07.24 tarihinde Ataköy şubenize nöroloji randevusu aldım ve dr. S**** hanım a gittim. MR istedi. Aynı gün çekildim. O günden bugüne kadar 6 günde rapor çıkar denmesine rağmen herhangi bir rapor çıkmadı.
Bugün hastanenizi defalarca arayarak sonunda radyoloji bölümüne bağlandım. Sorduğumda raporun hazır olduğu ve onaylanmadığı bu sebeple e nabız da görünmediğini söylediler. 10 dakikaya düşer dediler. 2 saat sonra ancak e nabız da raporu gördüm.

Devamında yine defalarca nöroloji bölümünü aradım. Ulaşmaya çalıştım. Ulaşamadım. Ulaştığımda soracağım şey "sonucum sonunda çıktı doktora göstermek için ne yapmam gerekiyor gelmem gerekiyor mu? " idi. Cevap alamadım.

İşten izin alıp Kağıthane'den kalkıp Ataköy hastanenize gittim. Nöroloji bölümünde doktorun randevusuz bakmadığı yarına randevu alabilirsem eğer bakacağını, telefonda da bilgi vermediğini söylediler.

Süreç içinde yaşadığım sıkıntıları anlattım. Size asistanını aratalım belki yardımcı olur doktor hanım dediler. Bekledim. Asistan aramadı.

Tekrar nöroloji ye ulaştım (bu kez gittiğimde dahili numarasını almıştım... ) tekrar asistana ilettiler. Asistan beni aradı. Evet doktorun randevusuz, ya da telefonla bilgi vermediğini bakmadığını söyledi...

Peki ben neden özel hastane tercih ediyorum?
Neden en ufak rahatsızlığımda Medicana Ataköy e gidiyorum? ( benim ve ailemin geçmiş kayıtlarına bakabilirsiniz)
Neden ulaşıp derdimi anlatamıyorum?
Neden hastanede ilk açıldığı günler gibi işleyiş yok neden devlet Hastanesi gibi birinin bir şeylerin peşinde koşmak zorundayız?
Bir MR sonucunu 8 günde çıkarıp, öyle veya böyle yorumlamak bu kadar mı zor?

Bu günden sonra Ataköy Medicana süreci benim için kapanmıştır. Tedavime alternatif bir hastanede devam edeceğim.

12 Temmuz 2024 17:19 (Şikayetten 7 saat sonra)
Cihat
22 Temmuz 2024 13:24

Hastane komik ötesi bir cevap verdi. Medicana yı tercih etmeyeceğim. Siz de bu hastaneye dikkat etmenizde fayda var

25 Mart 2024 10:42

29 Kasım 2024 22:12
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 16:39
Vedat sonuçtan çok memnun

23 Ağustos 2024 14:35
"Sorun hasta hakları personeli Bahar hanım tarafından çözüldü. Teşekkür ederiz."
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 15:05
Medicana Sağlık Grubu Kategorileri