Recep sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Çamlıca Hastanesi Hastadan Haksız Para Tahsil Etti

08 Nisan 2024 15:28

Medicana Çamlıca Hastanesi,
Eşim doğum yaptı bu hastanede. Özel sigorta şirketimiz her şeyi karşıladı. Bu hastanede aynı zamanda Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) da geçmektedir. Eşim sezaryen ile doğum yaptığı için kan kaybı biraz fazla olmuş, bu yüzden kan eksikliğini gidermek için kanla ilgili bir serum takılması gerektiği söylendi. Sigortamızın hem özel hem de SGK'nın karşılamadığı belirtildi. Biz de bu durumda hiç düşünmeden bizden talep edilen 4680 TL'yi ödedik. Sonraki gün taburcu olduk. İki gün sonra kontrole gittiğimizde kadın doğum uzmanı tekrar bir serum ile kan takviyesi yapılması gerektiğini ve ilgili ilacı eczaneden alabileceğimizi belirtti. Bu, daha önce bizden 4680 TL alınan ilacın aynısı idi. Eczaneye gittiğimde bu ilaca 470 TL ödedim başka bir ilaçla beraber. Eczacıya bir yanlışlık olmasın diye 'Bu kan takviyesi için hastane benden 4680 TL aldı' dedim. Eczacı, bu ilacın hem SGK hem de özel sigortanın karşıladığını belirtti. Daha sonra özel sigortamı aradığımda, kendilerinden provizyon dahi istenmediğini söylediler. Yani anlayacağınız, hastane sigortanın karşıladığı bir kan takviye ilacını 4680 TL'ye satmış oldu. Hakkımı aramak için hem muhasebe şefi olan beyefendi ile hem de hasta hakları temsilcisi ile görüştüm. Pek de umurlarında olmadı. Nasıl olsa 'Her şey bitti, yapacak bir şey yok' havalarındaydılar. Ama ben bu hakkımı onlara yedirmeyeceğim, gerekirse yasal tüm yolları kullanacağım.

08 Nisan 2024 16:52 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2025 23:20

18 Eylül 2023 00:14

13 Aralık 2023 17:32
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hastanesi'nde Büyük Hayal Kırıklığı

10 Ocak 2025 20:32